Općenito > Maxiskuteri

Serdarevic

<< < (12/35) > >>

Luka 0101:
kaj se nerviras.. pa nisu tvoji novci..
pusti ga.. nek placa kazne ak ima..

Nikon:

--- Citat: RobiSR - 18 Rujan, 2009, 18:49:06 ---i, sta ide dalje, ja za dva dana dođem na tehnicki sa serijalom, i di smo onda!?, ko ce tu kome sta dokazati? drot nije kompetentan da bez mjernog uređaja odredi jesam li ja prebućan ili nisam!, tocka.
ma nije ni bitno, nis mi ne mogu i amen, OT off, hvala na odg.

--- Kraj citata ---

jel se pravis glup ili sta?

jurca ti je lipo napisa...

skinu ti tablice i ako oces po njih plati bato...

to sta ti mislis da si boga uvatia za muda, kad se bodes s rokatima svejedno ce te bolit.. .a najvise boli kad opale po kunama

mrcina:

--- Citat: J.U.R.C.A - 18 Rujan, 2009, 19:08:16 ---ne kuzim kak si tvrdoglav???

naplati ti kaznu 750 kuna na licu mjesta inace pauk dolazi po motor ako ne platis odma! plus za tjedan dana kad stavis serijski platis izvanredni tehnicki 200 kuna!

i to je to!

--- Kraj citata ---
i to dvaput.
prviputkad mu skinu table a drugiput da dobije potvrdu sa kojom podiže ponovo table.

gun_rider:

--- Citat: sven_sp180 - 18 Rujan, 2009, 12:51:10 ---stvarno zabrijavas gun_rider...uvijek mislis da si u pravu i da imas sve najbolje...i sa ovim fintama "jesi kul majketi" itd nista ne postizes...i nisi jedini koji ima taj auspuh,jer dam se kladit da ga je black-rox imao prije svih vas i da barem nesto zna o njemu jer ih je kupio valjda 15 komada od elvisa... :jerk:

--- Kraj citata ---

pa imam i tog serdarevića....kojeg se toliko hvali...neš ti auspuha...koad konzerve ispunjen vunom...ko i svaki drugi...
al vidim da ovde svaki cigo svog konja hvali...i sve se svodi samo na to...bokte...auspuh ko auspuh :icon_biggrin:
make love not war :jerk:

RobiSR:

--- Citat: Nikon - 18 Rujan, 2009, 19:18:30 ---jel se pravis glup ili sta?

jurca ti je lipo napisa...

skinu ti tablice i ako oces po njih plati bato...

to sta ti mislis da si boga uvatia za muda, kad se bodes s rokatima svejedno ce te bolit.. .a najvise boli kad opale po kunama

--- Kraj citata ---
mama ti se pravi glupa...
ljepo pitam i zahtjevam normalan odgovor, ako ga je moguce dobiti, nisam skuzio i kaj sad?, nisam ti ja neki balavac da ces mu tak uletavati!, nevjerovatno, LOL
daj mi ban, warn, svejdno, over&out!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju