Općenito > Maxiskuteri
Serdarevic
mrcina:
--- Citat: RobiSR - 17 Rujan, 2009, 22:08:11 ---OT:neki dan grmim (bez db killera) po horvaćanskoj, zaustavi me drot na motoru i kaze:malo mi jako grmis, pogleda mi Shacala, prometnu...ovo ono...spomine mi da je dan prije bilo neku mjerenje buke kod jaruna, ovo ono (jer za to mora doci specjalna ekipa iz instituta za vozila, sa mjernim instr. and shit)...bla bla, ja ga pitam i kaj sad, kolko je uopce dozvoljeno db?..veli tip nemam pojma, izvolite prometnu i sretan put! znaci, ne moze on meni skinuti plocice na temelju njegovog subjektivnog misljena da se moj scot prejako cuje, na kraju krajeva izmjeri mi preveliku buku i skini table, ok! jesam li ja tu zabrijo ili kaj? hvala
--- Kraj citata ---
nemože ti skinut table dok ne izmjere, nakon mjerenja ako je preglasan od zakonske norme skine ti table napiše kaznu, platiš vanredni tehnički i banana.
Nikon:
moze on tebe poslat na vanredni tehnicki na temelju svog subjektivnog misljenja..
pa kad ti turnu metak u guzicu od 1500kn super :icon_biggrin:
mrcina:
pa to sam i rekao samo sam početak stavio tamo gdje je ovaj stao.
dakle on te zaustavi zbog tvoje buke i onda ide ono gore.
black-rox:
--- Citat: gun_rider - 14 Rujan, 2009, 22:09:02 ---buahahahhaha...jesi kul majketi...aj odprdekaj dalje sa tim mlincem i ne prodavaj meni priču... :toothy12:
možda ja imam taj auspuh? pa mogu pljucat po njemu?
i ajde se tamo blacku uvlačit u dupe...gaseri :toothy12:
--- Kraj citata ---
ali ga ti sereš non stop daj više začepi tu gubicu dok ti ju neko drugi ne začepi.... I vozi se na auspuh koji ti misliš da je najbolji,svatko će kupiti ono što misli da je za njega najbolje,ako nisi zadovoljan auspuhom prodaj ga i završena priča kupi si neki drugi homemade :hello:
Dečku kažeš da ima mlinac uuuuuu onaj tvoj skuterić od 125 je puno jači hahaha da ipak se nekako kotrlja :toothy12:
sven_vx:
stvarno zabrijavas gun_rider...uvijek mislis da si u pravu i da imas sve najbolje...i sa ovim fintama "jesi kul majketi" itd nista ne postizes...i nisi jedini koji ima taj auspuh,jer dam se kladit da ga je black-rox imao prije svih vas i da barem nesto zna o njemu jer ih je kupio valjda 15 komada od elvisa... :jerk:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju