neznam na kog se odnosilo ovih par postova prije ?
ako je na mene argumentirano cu se obranit!
Imao sam serdarevica u vise navrata na testu i na vise modela skutera, od vx 125 , pa 180 pa 200 pa 209.cak i na 250
na svakom skuteru se ispusni sustav cuje dobro(mozda preglasno za moj ukus) ali
skuter svaki ali svaki je apsolutno izgubio na performansama ili uz maximalni trud ostao na istom!
ono sto se vama cini da dobijete na performansama(onaj pocetni cuk) to je sve!
uzmite i konkretno mjerite!
i nemoj mi sad napisat dobio sam 5 na sat krajnje kad se za skutere zna da i najmanji kontra vjetar(ako si testirao sa serijskim) oduzima par kmh a mozda bas kad si sa serdarevicem testirao nije bilo vjetra. isto je i sa tlakom zraka!ista stvar je i sa temperaturom.
jedino cem vjerujem je DYNO stol iako i tu moze biti manevriranja i namjestanja rezultata.
ja cjenim elvisa(serdarevica)kao dipl ing strojarstva i divim se njegovim ispusnim sustavima ali jednostavno na 4t skuterima je to cisti ali apsolutno cisti promasaj.(sto je i on u dogledno vrijeme u razgovoru samnom rekao)
cjena od 1800 kuna(tolko ti dode vario i polutka) za nikakvo povecanje performansi je stvarno glupo dati!
osim toga novi zakon jasno nalaze ako spuh nema homologaciju(sto serdarevic nema) oduzima ti se tablica i kazna je 750 kuna.+moras na izvanredni tehnicki pregled
kolko das za sredarevica(1800 ) plus jednom nek te have imas PM spuh koji ti isporuci oko 1.5 konja vise (dobijes takoder potvrdu dyno stola)