Općenito > Maxiskuteri
Serdarevic
black-rox:
--- Citat: gun_rider - 01 Srpanj, 2010, 01:25:39 ---hahahahhahahahahahahha nasmija me do suza.....kraaaaaaalju :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
bog si i gotovo... :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
davno san ja reka da je taj auspuh samo šminka...napravljena toliko glupo da je to čudo...šelna nema gumu nikakvu i na SVAKOM sjebe plašt od vibracija...vuna napunjena nikako...unutra RUPETINE prazne...nikakvo čudo da izgori plašt...plašt ko papir, čim ga takneš udubljen je...itd itd...ima toga...poluproizvod uglavnom :icon_biggrin:
još bi to bilo i prihvatljivo da to ne košta 2 soma kuna :laughing6:
--- Kraj citata ---
A da samo znaš kako se ja smijem na te žvaljave auspuhe,ma jebeš sve to serijala i bok ipak mi je skuter sada ko neko prijevozno sredstvo do posla,dosta je bilo ulaganja u te padele,motor i samo gas :icon_thumright:
Luka 0101:
black rox, jel ti imas mozda gp250 sa serdom..
prije jedno 2 tjedna sam bio u rijeci pa me tak neki divljak prestigao.. mislim da je crni bio
black-rox:
--- Citat: Luka 0101 - 01 Srpanj, 2010, 22:03:27 ---black rox, jel ti imas mozda gp250 sa serdom..
prije jedno 2 tjedna sam bio u rijeci pa me tak neki divljak prestigao.. mislim da je crni bio
--- Kraj citata ---
Imam ako je crni i sa serđom onda je moj xD sad više nema serđu sad je serijala
Luka 0101:
sve 5 al ti ces izginut jednog dana od takve voznje ::)
inace nice derbi
black-rox:
--- Citat: Luka 0101 - 01 Srpanj, 2010, 22:08:16 ---sve 5 al ti ces izginut jednog dana od takve voznje ::)
inace nice derbi
--- Kraj citata ---
Hahaha ah to je sa skuterom,trebaš vidjet s motorom xD ali zadnjih godinu dana sam se ajmo reć smiril trebal si vidjet prije
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju