Općenito > Maxiskuteri
Serdarevic
gun_rider:
--- Citat: domagoy 46 - 14 Rujan, 2009, 22:03:50 ---šta ti imaš pričat o njemu,otkud ti pravo?...i govoris da on pametuje..čovjek se razumije u neke stvari i ti nemoj pametovat..ja ga ne branim nego samo kazem....
--- Kraj citata ---
buahahahhaha...jesi kul majketi...aj odprdekaj dalje sa tim mlincem i ne prodavaj meni priču... :toothy12:
možda ja imam taj auspuh? pa mogu pljucat po njemu?
i ajde se tamo blacku uvlačit u dupe...gaseri :toothy12:
Nikon:
--- Citat: domagoy 46 - 14 Rujan, 2009, 22:03:50 ---šta ti imaš pričat o njemu,otkud ti pravo?...i govoris da on pametuje..čovjek se razumije u neke stvari i ti nemoj pametovat..ja ga ne branim nego samo kazem....
--- Kraj citata ---
a sta si ti njegov odvjetnik?
ako se njegovo znanje ocituje u klasifikaciji auspuha onda nezna nista
domagoy 46:
jeste moćni..haha :toothy12: :toothy9: :icon_biggrin:
je mi dobro,boli me glava.....
sven_vx:
--- Kraj citata ---
zato sta hvali serdarevica koda pravi auspuhe od dijamanta,a ne od inoxa ili od ceg vec...mozda je njemu on najbolji i najljepsi,ali ce se uvijek netko nac kome se ne svida i pljuvat ce po njemu i tako u krug...
domagoy 46:
svak ima svoje mišljenje...nekome serdarevic valja a nekome nevalja...jbga :happy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju