Općenito > Maxiskuteri
Serdarevic
aeroxtuning:
Da sad ne otvaram novu temu,i ne da mi se zvat deaka ili serdarevica pa pitat,pa ću pitat vas ako znate koliko bi me došao top 3-oval sa i bez karbom kape (serdarevic) i cijenu grane (ktm smc 660) i kod deaka ovaj novi top i cijena grane :) e sad opcija mi je stavit 2 topa za sto bih trebao novu granu sto bi značilo da bi kod serdarevica uzeo ili deaka uzeo 2 topa i granu.ako neko zna cijene cca nek napise,bio bih jako zahvalan... Akrap ne dolazi u obzir jer je precijenjen i uglavnom se plaća ime ;)
goga100:
top ti je okok 2000 kn,a granu neznam
aeroxtuning:
--- Citat: goga100 - 11 Studeni, 2009, 18:00:15 ---top ti je okok 2000 kn,a granu neznam
--- Kraj citata ---
sumnjam,ajd da daje homologaciju,ali ne daje,tj nema je
goga100:
ako ides stavi dva topa sa granama izace te min 5000kn bio to serdarevic deak ili bilo koji hrvatski bravar,dodas jos malo i uzmes nesto provjerno sa homologacijom i potvrdom o snazi,jer kada stavis nekog domaceg i izgubis na performansama mozes laja na mjesec
aeroxtuning:
Od domaćih ili deak ili serdarevic,ali prije serdarevic,99.9 posto sam siguran da se ne može izgubiti na performansama,ipak ni oni ne rade auspuhe od jučer.ne trebam dobit ništa na performansama,želim zvuk i izgled....koliko sam ninji vidio sa serdjom,onom starom tri oval,i ljudi naravno govore u pozitivnom smislu sto se tiče performansi.... šta ima akrap a nema serdarevic,jest da je akrapovic ipak firma,da su tamo stručnjaci,ali ipak cijelo mozganje je protocnost plinova......
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju