Općenito > Maxiskuteri
Serdarevic
Nikon:
--- Citat: sven_sp180 - 06 Listopad, 2009, 17:26:17 ---a i vi se svadate zbog jednog jebenog auspuha i to sugavog serdarevica...svaka cast...
--- Kraj citata ---
ajd sad procitaj oko cega je rasprava, pa onda repliciraj..
:fy:
sven_vx:
--- Citat: Nikon - 06 Listopad, 2009, 17:40:32 ---ajd sad procitaj oko cega je rasprava, pa onda repliciraj..
:fy:
--- Kraj citata ---
prvo je bila o serdi i sada je o ponasanju policije i zakonu...pff
Nikon:
offtopic :icon_biggrin:
steeef:
--- Citat: gix 200 ccm - 05 Listopad, 2009, 16:17:03 ---Čitam i ne mogu vjerovat, pa jel vi vidite s kojim glupostima se vi bavite. Ja imam serdarevica , pa sam vratio serijalu zbog susjedstva. Auspuh je po pitanju izgleda i performansi jako dobar s obzirom da je hrvatski proizvod i da mi bike ne gubi na snazi. a ako hocu vise konja kupit cu jaci motor. Jedina mana je ta da je preglasan. Čak i frend koji ima leo vince na rsv1000 nije mogao vjerovat da serdo nadglasava njegove auspuhe. Znaci vizualno je lijep, ne skodi motoru, cijena i nije bas preskupa , samo je jako glasan. A netko voli i to. A sto se kazni tice , pravilo je kolko para tolko muzike. Ja sam ne poštujem zakon u nekim pogledima, ali mi nije bas napeto placat kazne. Da zivim u nekom vecem gradu sigurno bi pazio da mi je bike po zakonu. Btw nije nam potreban murjak i na forumu, dosta nam ih je i po cestama. Na forumu budi skuteras ,a na cesti murjak. Mrcino vidi se i po tvom tonu doza prepotentnosti . Vjerojatno patroliras na kakvom romobilu, a ovdje glumiš da si "mrcina"
--- Kraj citata ---
malo kulture,bontona i poštovanja prema starijima ti nebi škodilo...
nisu svi murjaci isti,čovjek samo oće pomoć svoim iskustvom i strukom a ti ga pljuješ tu ko da ste zajedno koze pasli..
kaj se spuha tiče svi su oni isti samo su estetski različiti i jedino dobiješ zvuk...mislim da su jurca i nikon sve rekli..bez dyno testa sve to vrijedi malo jaja.
speed:
--- Citat: stefek_kc1 - 17 Listopad, 2009, 16:21:25 ---malo kulture,bontona i poštovanja prema starijima ti nebi škodilo...
nisu svi murjaci isti,čovjek samo oće pomoć svoim iskustvom i strukom a ti ga pljuješ tu ko da ste zajedno koze pasli..
kaj se spuha tiče svi su oni isti samo su estetski različiti i jedino dobiješ zvuk...mislim da su jurca i nikon sve rekli..bez dyno testa sve to vrijedi malo jaja.
--- Kraj citata ---
opcepoznato je da neki spuhovi daju manje snage neg serijski,ja imam deaka da se cujem u prometu jer vozaci nimalo ne mare za nas
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju