Ostalo > Svijet računala i mobitela
XP vs Vista vs 7
dhorvat:
--- Citat: robert - 17 Rujan, 2009, 21:28:05 ---probao sam sa ovim što sam na goggle našao:
[boot loader]
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Home Edition" /noexecute=optin /fastdetect
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS="Microsoft Windows Vista Ultimate x64 Edition" /noexecute=optin /fastdetect
i javlja mi da mi je ovaj file ili nestao ili je defektan: system32-ntoskrnl.exe
--- Kraj citata ---
Probaj negdje nać taj fajl od viste i kopiraj ga u system32 od viste :headbang:
robert:
vista dvd je kod eladia. :angry9:
robert:
polako fakat gubim živce. čim ovo sredim idem u potragu za njemačkom vistom ili hrvatskom. njemačka bi mi čak i draža bila! ovo je za popizdit svi programi su na visti a na xp goli rac
dhorvat:
--- Citat: robert - 17 Rujan, 2009, 22:09:16 ---polako fakat gubim živce. čim ovo sredim idem u potragu za njemačkom vistom ili hrvatskom. njemačka bi mi čak i draža bila! ovo je za popizdit svi programi su na visti a na xp goli rac
--- Kraj citata ---
Pa iako instaliraš nanovo vistu tamo gdje je i bila, imat ćeš praznu vistu istu kakav je i sad XP. Jedino ako ti Repear prođe, makar sumnjam :jerk:
robert:
evo i ja sam si instalirao win7! prvi dojam je fakat :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
niisam ni cigaretu zapalio već sam imao hrvatski i njemački na kompu :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju