Ostalo > Svijet računala i mobitela

XP vs Vista vs 7

<< < (13/16) > >>

robert:
onda mi molim te pomozi ako znaš i možeš. imam vistu ultimate 64bit

Iwo SR Tuono:
Sa live cd-a digneš npr ubuntu linux, prekopiraš sve na vanjski hard ša je bitno i onda moš krenut dalje instalirat nanovo.
Šta se tiče incredimaila, nisma se s tim susretao nikad, a u bootloaderu se ručno mora dodat lokacija instalcije viste i onda kad upališ komp, dobiješ dual boot izbornik i odabereš koji os oćeš...to se može ručno napravit ali treba imat malo znanja, ili ukrast to znanje sa google-a

dhorvat:
Skini easyBCD za XP i u njemu možeš luda raditi. Nisam ga probao ali budem jako uskoro  :laughing7:

robert:

--- Citat: dhorvat - 17 Rujan, 2009, 09:08:53 ---Skini easyBCD za XP i u njemu možeš luda raditi. Nisam ga probao ali budem jako uskoro  :laughing7:

--- Kraj citata ---
skinuo sam ga i instalirao. uvjek mi javlja neku grešku i prestane radit. majke ti popušio sam 250 kuna zato što nisam došao do jebenih podataka. :angry9:

robert:
probao sam sa ovim što sam na goggle našao:

[boot loader]
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Home Edition" /noexecute=optin /fastdetect
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS="Microsoft Windows Vista Ultimate x64 Edition" /noexecute=optin /fastdetect

i javlja mi da mi je ovaj file ili nestao ili je defektan: system32-ntoskrnl.exe

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju