Ostalo > Svijet računala i mobitela
XP vs Vista vs 7
dhorvat:
--- Citat: Poggiali - 15 Rujan, 2009, 13:12:16 ---ak brzine i do 900kbps nisu dobre onda neznam :D
--- Kraj citata ---
:o :o :o :trespaf:
vktr:
--- Citat: dhorvat - 14 Rujan, 2009, 23:06:08 ---
Seresh a dobri smo si :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
kaj to znači :toothy12:
i ontopic, j#bo ti sve, nakon raznih vista sedmica macosa i ostalog sranja već duže vrijeme sretno živim sa XPom bez problemova :icon_thumright:
dhorvat:
--- Citat: vktr - 15 Rujan, 2009, 16:25:48 ---kaj to znači :toothy12:
i ontopic, j#bo ti sve, nakon raznih vista sedmica macosa i ostalog sranja već duže vrijeme sretno živim sa XPom bez problemova :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Pa i meni je XP odličan, al kad sam vidio Test Drive Unlimited na DX10 reko sam doviđenja XP-u :laughing9: :laughing9:
vktr:
--- Citat: dhorvat - 15 Rujan, 2009, 16:31:55 ---Pa i meni je XP odličan, al kad sam vidio Test Drive Unlimited na DX10 reko sam doviđenja XP-u :laughing9: :laughing9:
--- Kraj citata ---
ja sam mislio da si ti prerastao igrice, prevario sam se
dhorvat:
--- Citat: vktr - 15 Rujan, 2009, 16:37:19 ---ja sam mislio da si ti prerastao igrice, prevario sam se
--- Kraj citata ---
Prerasto igrice? Ja nikad nisam ni igral igrice. :icon_thumright: Jedino IGRE :icon_scratch: Razlika je u tome kaj se IGRE smatraju ozbiljnijim.
Ko jednom strastveno zaigra bilo koju igru i prođe ju od početka do kraja (naravno bez pomišljanja na ikakve šatro cheatove), tome nikad to ne izlazi iz krvi. Slično ko heroin :frajer:
I btw. ako je to način na koji ja smirujem živce vozeći se polako u koloni i zaustavljanjem na semaforima, šaltanjem sa kuplungom i pazit da ne cukne auto kad puštaš kuplung (što vjerujem skoro niko ne radi) onda stvarno nitko mi to nemože zabranit :icon_tongue:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju