Ostalo > Svijet računala i mobitela
XP vs Vista vs 7
speed:
--- Citat: dhorvat - 15 Rujan, 2009, 10:10:13 ---Budući da ne smijem staviti direkt link, samo da kažem da se ode na sajt torrents search engine i tamo se upiše windows 7. Peti po redu bi trebao biti AIO :icon_thumright:
Jesam prekršio ovim koje pravilo?
Ako jesam, nek mi se zainteresirani jave na PM da im pošaljem link. Ja sam skidao maximalnim bandwidthom koji mi adsl daje i skinuo sam za 2 sata cijeli pack od 3 i nešto GB :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ja sam za 1.5 h skinuo dvd:D
Poggiali:
jel to prek u torrenta skidate ?
kolki je ratio seed/leach?
ja uvjek ograničim uppload na 3kbps , a winse sam skinuo za jedno popodne nisam ziher sad za kolko...
speed:
--- Citat: Poggiali - 15 Rujan, 2009, 12:35:42 ---jel to prek u torrenta skidate ?
ja uvjek ograničim uppload na 3kbps , a winse sam skinuo za jedno popodne nisam ziher sad za kolko...
--- Kraj citata ---
da ja preko privatnih torenta :toothy3:
dhorvat:
--- Citat: Poggiali - 15 Rujan, 2009, 12:35:42 ---jel to prek u torrenta skidate ?
--- Kraj citata ---
3 kb/s ti nije dobro. Meni najbrže skida ako stavim na 7. Probaj! :icon_thumright:
micro torrent program :laughing7:
Poggiali:
--- Citat: dhorvat - 15 Rujan, 2009, 12:51:50 ---3 kb/s ti nije dobro. Meni najbrže skida ako stavim na 7. Probaj! :icon_thumright:
micro torrent program :laughing7:
--- Kraj citata ---
ak brzine i do 900kbps nisu dobre onda neznam :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju