Ostalo > Svijet računala i mobitela

XP vs Vista vs 7

<< < (6/16) > >>

speed:

--- Citat: dhorvat - 15 Rujan, 2009, 10:10:13 ---Budući da ne smijem staviti direkt link, samo da kažem da se ode na sajt torrents search engine i tamo se upiše windows 7. Peti po redu bi trebao biti AIO  :icon_thumright:

Jesam prekršio ovim koje pravilo?

Ako jesam, nek mi se zainteresirani jave na PM da im pošaljem link. Ja sam skidao maximalnim bandwidthom koji mi adsl daje i skinuo sam za 2 sata cijeli pack od 3 i nešto GB  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
ja sam za 1.5 h skinuo dvd:D

Poggiali:
jel to prek u torrenta skidate ?

kolki je ratio seed/leach?

ja uvjek ograničim uppload na 3kbps , a winse sam skinuo za jedno popodne nisam ziher sad za kolko...

speed:

--- Citat: Poggiali - 15 Rujan, 2009, 12:35:42 ---jel to prek u torrenta skidate ?

ja uvjek ograničim uppload na 3kbps , a winse sam skinuo za jedno popodne nisam ziher sad za kolko...

--- Kraj citata ---
da ja preko privatnih torenta :toothy3:

dhorvat:

--- Citat: Poggiali - 15 Rujan, 2009, 12:35:42 ---jel to prek u torrenta skidate ?

--- Kraj citata ---

3 kb/s ti nije dobro. Meni najbrže skida ako stavim na 7. Probaj!  :icon_thumright:

micro torrent program  :laughing7:

Poggiali:

--- Citat: dhorvat - 15 Rujan, 2009, 12:51:50 ---3 kb/s ti nije dobro. Meni najbrže skida ako stavim na 7. Probaj!  :icon_thumright:

micro torrent program  :laughing7:

--- Kraj citata ---

ak brzine i do 900kbps nisu dobre onda neznam :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju