Tehnički kutak > Tuning skutera

Nešto rulja SR

<< < (7/7)

Drnda:
razlika je u zracnosti izmedju kuglica , c4 imaju 4mm a c3 3mm lufta te su navodno za velike okretaji pouzdaniji c4, ali ja kada bilo sto radim samo c3 metalni kavez koristim

dhorvat:
pročitaj si postove od člana lageros-zg ovdje na forumu, neki dan je sve lijepo objasnio  :icon_thumright:

C4 ima puno veći luft od C3 i u principu ja na radilicu to nebi stavljao. Veći luft na c4 rezultira tome da pri povišenim temperaturama kad se materijali u ležaju rašire da se ne troše toliko i pogodni su za visoke obrtaje. Ali C3 je praktički idealan za našu upotrebu i zato ga i skoro svi stavljaju. I k tome dugotrajniji je dosta od c4  :headbang:

B.E.G.A:

--- Citat: dhorvat - 16 Rujan, 2009, 19:06:47 ---pročitaj si postove od člana lageros-zg ovdje na forumu, neki dan je sve lijepo objasnio  :icon_thumright:

C4 ima puno veći luft od C3 i u principu ja na radilicu to nebi stavljao. Veći luft na c4 rezultira tome da pri povišenim temperaturama kad se materijali u ležaju rašire da se ne troše toliko i pogodni su za visoke obrtaje. Ali C3 je praktički idealan za našu upotrebu i zato ga i skoro svi stavljaju. I k tome dugotrajniji je dosta od c4  :headbang:

--- Kraj citata ---

Aha,znam s njim sam se i konzultirao kad sam naručivao ležajeve prije par tjedana,i spomenuo sam mu da stavljam 70ccm i odma mi jer reko da bez razmišljanja uzmem C4  :icon_scratch:

Jel ima C3 sa poliamidnim kavezom ili je čelični dovoljan ?
Al opet da imaš od najsavršenijeg materijala što postoji ležaj ako je loše montiran ne vrijedi ništa ...

Iwo SR Tuono:
ovo je čudno za svjećicu, ja imam iu24 iridij i samo je crna nema ništa po njoj,isti setup imamo

a što se tiče radilice i ležajeva, osim zamjene ništa ti drugo ne dolazi u obzir, jer kad pogledaš koluko vario ide lijevo desno i koliko remen lamata sve ti je jasno.
Oko kvalitete ležajeva i vrste se neću mješat,nisam s tim nikad radio pa neznam.

B.E.G.A:
...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju