Tehnički kutak > Tuning skutera
Nešto rulja SR
Zeljac:
ajoj e daj skidaj tu masinu dolje i slazi ,,
B.E.G.A:
E da ... imao sam Malossi usisne lamelice od fiberglasa pa me zanima jel možda to što je po sviječici istopljeni komadić te lamelice ?
dhorvat:
Slušaj moj prijateljski savjet. Skidaj to čudo od radilice dolje i niti ne pomišljaj više upalit motor. Odnesi nekome da ti na debank provjeri dal je radilica u centru i ako je kupi obične C3 ležajeve sa metalnim kavezom (možeš i poliamidnim ako želiš) i stavi ih i miran si jaaako dugo. Ja vozim već skoro 30000 km na njima (koyo japan 6204 C3 na minarelliju) i još uvijek se drže :headbang:
Ovo nije normalno na nijednom motoru da radilica ima takav luft. :nono:
malaguti f12:
to se i meni na ditechu dogadjelo pod normalno nije mi vario dobro sjeo na ube iza i lupo mi je upcanik paljenja provjeri si to :headbang:
B.E.G.A:
--- Citat: dhorvat - 16 Rujan, 2009, 17:40:12 ---Slušaj moj prijateljski savjet. Skidaj to čudo od radilice dolje i niti ne pomišljaj više upalit motor. Odnesi nekome da ti na debank provjeri dal je radilica u centru i ako je kupi obične C3 ležajeve sa metalnim kavezom (možeš i poliamidnim ako želiš) i stavi ih i miran si jaaako dugo. Ja vozim već skoro 30000 km na njima (koyo japan 6204 C3 na minarelliju) i još uvijek se drže :headbang:
Ovo nije normalno na nijednom motoru da radilica ima takav luft. :nono:
--- Kraj citata ---
Ma ok,moram se dogovorit s čovjekom da rastavi blokove i to je to.
j**** ti nisam se pravo ni provozao i otišlo sve u pm,unutra bili novi SKF C4 ležajevi sa poliamidni kavezom napravili 80km :(
Koja je razlika C3 i C4 ? Čuo sam da C3 ima 10 kuglica a C4 8 kuglica . Šta je onda pametnije stavit,imam pomalo strahove od ovih C4 :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju