Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Zatvaranje sezone, Rijeka. 17.10.2009. //Slike dodane, supersexy, must see XD
Iwo SR Tuono:
--- Citat: ChRiStIaN - 11 Listopad, 2009, 09:03:27 ---Ivo, sve to stoji i slazem se s tobom i tvojim postom! AL i dalje je pitanje, kolko god se ljudi okupilo, bar si ti ko predstavnik neki te RI skuter scene mogu doc na koji meet tu kod nas...ili ti ili bilo ko drugi da je doso...u tome je stvar!
@ sven - a kaj da ti velim? Stavim za ovaj night meet javi mi se jedan covjek, eto kolko su svi zainteresirani!!! Niko jebeno nece na nijedan meet doc tak da je jos i dobro kaj su na ZT tolki ljudi dosli...jesi se ti javio sad za meet koji je u petak bio? Nisi, isto kak ni za ZT a tu prodajes neke price kak niko nece doc a prvi ti neces...i tak razmislja jos 30 ljudi i rto ti razlog zasto nam nijedan meet brojčano ne uspije!
--- Kraj citata ---
Vidi, zašto ja ne dolazim na druge meetove u dalje gradove je to zato što ja nemam s čim ić, kad pogledam sve vas koji ste došli iz zg-a u rijeku, redom ste bili na 125+ osim luke i dhorvata koji su doguslali na 50tki kojima skidam kapu jer znam da ja nebi imao jajca za to :icon_thumright:
E, druga stvar je ta da je meni dosta već meetova kroz godinu, otvaranje i zatvaranje sezone, jedan ljetni koji je po tradiciji noćni i vožnjice kroz godinu i to je to, nebi mi se ni dalo više sve i da ih ima.
Ja nisam predstavnik Riječke scene,Riječka scena predstavlja sama sebe a MK (bolje rečeno skuter klub) Scooter Inside ju okuplja i drži na jednom mjestu zasad tako da na meni nije neka velika krivnja šta me nema, preko 200 ljudi je u motoklubu sa cijele regije primorsko goranske županije, čudno zašto njima isto nije palo na pamet doć.
Tko iz drugih gradova dođe dođe, svi ste pozvani i bit ćete srdačno primljeni u Rijeci,a ja ću u Zagreb doć na meet kad organizirate nešto zbog čega se isplati doć :icon_thumright:
Usput budirečeno u proljeće iduće godine zovem i MojSkuter kao portal i sve vas koji ste voljni doć na 1. mediteranski scooter open kojeg smo krenuli organizirat kao motoklub da dođete pogledat i sudjelovat na nečem sličnom što su stuntbase i stuntfolersi organizirali, ali ovaj put puno bolje ;)
Lijep pozdrav,
sven_vx:
--- Citat: ChRiStIaN - 11 Listopad, 2009, 09:03:27 ---Ivo, sve to stoji i slazem se s tobom i tvojim postom! AL i dalje je pitanje, kolko god se ljudi okupilo, bar si ti ko predstavnik neki te RI skuter scene mogu doc na koji meet tu kod nas...ili ti ili bilo ko drugi da je doso...u tome je stvar!
@ sven - a kaj da ti velim? Stavim za ovaj night meet javi mi se jedan covjek, eto kolko su svi zainteresirani!!! Niko jebeno nece na nijedan meet doc tak da je jos i dobro kaj su na ZT tolki ljudi dosli...jesi se ti javio sad za meet koji je u petak bio? Nisi, isto kak ni za ZT a tu prodajes neke price kak niko nece doc a prvi ti neces...i tak razmislja jos 30 ljudi i rto ti razlog zasto nam nijedan meet brojčano ne uspije!
--- Kraj citata ---
ja nisam doso zato sta mi se nije dalo nego zato sta nisam imao motor i nisam imo kak doc... :icon_thumright:
dhorvat:
--- Kraj citata ---
Da ti budem iskren, nisam ni vidio tu temu dok nije bil otkazan meet. Još sam bil umoran od ZT-a a ti već novi meet stavio :laughing9: :laughing9:
Antares:
--- Citat: Bogus - 11 Listopad, 2009, 11:21:34 ---nekuzim zasto je to tako kod vas.... ipak zg je velik grad kad pogledas i trebalo bi vas biti puno
bar tako mislim....
--- Kraj citata ---
Mislim da u puli koja ima 10 puta manje stanovnika ima isti broj skutera kao u ZG.
sfreak:
ja planiram doci sa autom pa makar da vidim ljude koje nisam vidio vec 100 godina a i da upoznam neke nove naravno...na zalost sumnjam da cu uzet skuter do susreta, moram prvo ovaj svoj prodat a nitko nece kupit hahaha
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju