Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Zatvaranje sezone, Rijeka. 17.10.2009. //Slike dodane, supersexy, must see XD
divljakusa:
--- Citat: gokiSP - 11 Listopad, 2009, 01:03:47 ---dobro samo ti dodi..ja c usporit da me mozes pratit..ali nomj bit skigurna da cu te odvest tamo di ti zelis...xD
--- Kraj citata ---
al moŽda ja Želim tam di me buŠ ti i odwel...xD
gokiSP:
bumo vidili :P
divljakusa:
--- Citat: gokiSP - 11 Listopad, 2009, 01:10:26 ---bumo vidili :P
--- Kraj citata ---
al ja za ozbiljno pitam jel ide ko iz Zagreba???????
ChRiStIaN:
Ivo, sve to stoji i slazem se s tobom i tvojim postom! AL i dalje je pitanje, kolko god se ljudi okupilo, bar si ti ko predstavnik neki te RI skuter scene mogu doc na koji meet tu kod nas...ili ti ili bilo ko drugi da je doso...u tome je stvar!
@ sven - a kaj da ti velim? Stavim za ovaj night meet javi mi se jedan covjek, eto kolko su svi zainteresirani!!! Niko jebeno nece na nijedan meet doc tak da je jos i dobro kaj su na ZT tolki ljudi dosli...jesi se ti javio sad za meet koji je u petak bio? Nisi, isto kak ni za ZT a tu prodajes neke price kak niko nece doc a prvi ti neces...i tak razmislja jos 30 ljudi i rto ti razlog zasto nam nijedan meet brojčano ne uspije!
Bogus:
nekuzim zasto je to tako kod vas.... ipak zg je velik grad kad pogledas i trebalo bi vas biti puno
bar tako mislim....
al dobro i kod nas u bj je postalo sve cmoljavo, nitko vise se ne vozi na motorima/skuterima... prije 2 godine, kod parka je bilo po 30-40 skutera svako vece... a sada ak nas ima 10 previse je :angry7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju