Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Zatvaranje sezone, Rijeka. 17.10.2009. //Slike dodane, supersexy, must see XD

<< < (5/38) > >>

2TDottore:
gle tak se i ja mogu vozit al mi ne pada na pamet u takvoj situaciji i kaj se imam nekom dokazivat da mogu na prednji i zadnji ili palit gume u koloni na semaforu.....to samo mogu radit klinci i primitivci koji se zele nekom dokazat da kao se oni znaju vozit.....mogu se oni slobodno dokazat al ne tamo i ne za vrijeme meeta....

gokiSP:
jbg istina da ima dosta deckiju od 15-16 godina al jbg mi smo vise manje svi navikli na takvu voznju i to je pod normalno

2TDottore:
sve do jednom dok neko ne najebe malo postenije.....

dino gp1:

--- Citat: gokiSP - 08 Listopad, 2009, 13:57:05 ---idem  :)

--- Kraj citata ---

Ajde super... onda ću napokon platiti one čevape koje sam dužan :icon_biggrin: :icon_biggrin:

gokiSP:

--- Citat: 2TDottore - 08 Listopad, 2009, 14:29:18 ---sve do jednom dok neko ne najebe malo postenije.....

--- Kraj citata ---

a gle dogodit ce se..jbg ja se znam vozit i za sebe se ne bojim niti smatram da druge ugrozavam..a jbg ja sigurno necu bagri od 50 skutera di je 50% balavurdija pametovat i govorit im kako da se voze.. :dontknow:

--- Citat: dino gp1 - 08 Listopad, 2009, 14:31:40 ---Ajde super... onda ću napokon platiti one čevape koje sam dužan :icon_biggrin: :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

neznam ocu bit dole u gradu..ovisi s cim cu ic...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju