Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Zatvaranje sezone, Rijeka. 17.10.2009. //Slike dodane, supersexy, must see XD
2TDottore:
--- Citat: gokiSP - 08 Listopad, 2009, 12:34:00 ---sorry al kakav god meet bio u ri opet je daleko kvalitetniji nego kod vas..zg a ne mozete skupit 20 skutera da napravite neki meet..
--- Kraj citata ---
aj da se i ja malo ubacim jer sam bio na zadnja 2 zagorje tura i zadnja 2 meeta u rijeci.....i realno gledajuci oba dva meeta u rjeci su samo bili kvalitetniji po tome sto se okupi velik broj skutera a ostali dio organizacije je u banani jer kad krenemo negdje nezna se ni di se ide ak neko zaostane svi se voze ko divljaci i niko na nikog ne pazi i sam se ceka kad ce neko negdje najebat...s druge strane na zagorje turu je daleko manji broj skutera i sve ovo kai za meetu u rijeci nevalja na zagorje turu valja osim kai je ove godine brzina voznje bila malo premala....ali dobro to je bila visa sila.....
gokiSP:
ko vam je kriv sta se vi vozite pomalo i onda kad vidite decke kako se voze brzo izgubite se... :laughing7:
Luka 0101:
definitivno bi dosao da imam kako
2TDottore:
nije stvar u sporoj ili brzoj voznji....ja mogu tam svakog vise manje pratit i rjetko ko mi moze pobjec al stvar je u tome kai je prevelika guzva i svako malo neko nekom uletava ispred i naglo koci pa dize na zadnji il prednji i slicne stvari a vozimo se svi na metar dva udaljenosti i mala nepaznja je dovoljna da se nekom nesto desi....u tom je problem....ak se oces glupirat odi ispred svih na par 100 metara i glupiraj se a nemoj to radit u koloni u kojoj je guzva za popizdit.....
gokiSP:
nije to nis novo kod nas..tako se tu vozi :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju