Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Zatvaranje sezone, Rijeka. 17.10.2009. //Slike dodane, supersexy, must see XD

<< < (32/38) > >>

benelli:

--- Citat: 2TDottore - 18 Listopad, 2009, 16:06:23 ---ja uvjek dodjem....makar i nenajavljeno....  :P

--- Kraj citata ---
naci cu te ja onda pa da platis pivo jer ja dolazim sigurno sljedeci
a znaci mihica te to vozila,onda povlacim ono sto sam prije reko da te moze bit sram jer uvjek je bolje prepustit iskusnijem vozacu volan

2TDottore:

--- Citat: gokiSP - 18 Listopad, 2009, 16:10:37 ---ahahahahahha znaci pijana mihica te vozila  :toothy12:  ko je sve iso?

--- Kraj citata ---

niko osim nas dvoje jer svi su bili picke i svima je bilo hladno.....seljaci.....  :redface:

doro waynder i chupsy su dosli sa navarom i na njoj super duke i derbi-srka..... ;D

gokiSP:
auuuu ti sam s mihicom  :laughing7:

da cuo sam da je mihica vozila stunt bajk  :laughing7:

2TDottore:

--- Citat: benelli - 18 Listopad, 2009, 16:13:16 ---naci cu te ja onda pa da platis pivo jer ja dolazim sigurno sljedeci
a znaci mihica te to vozila,onda povlacim ono sto sam prije reko da te moze bit sram jer uvjek je bolje prepustit iskusnijem vozacu volan

--- Kraj citata ---

zake bi me bilo sram....ja volim kad mene cure voze......ali samo one kojima vjerujem....a takvih je malo..... ;D

2TDottore:

--- Citat: gokiSP - 18 Listopad, 2009, 16:16:52 ---auuuu ti sam s mihicom  :laughing7:

da cuo sam da je mihica vozila stunt bajk  :laughing7:

--- Kraj citata ---

da....al to ce ti ona pricat dojmove o stunt bajku....bilo je interesantno......slovenac stvarno jebeno stunta.....ima odlicnih fora....  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju