Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Zatvaranje sezone, Rijeka. 17.10.2009. //Slike dodane, supersexy, must see XD

<< < (31/38) > >>

benelli:

--- Citat: 2TDottore - 18 Listopad, 2009, 16:01:01 ---da...to sam bio ja.....  ;D

--- Kraj citata ---
srami se hahahahaha
pretpostavljao sam i htio sam se javit da idemo nesto popit ali jbg nisam bio siguran ali sljedeci happening neces se izvuc da ne castis sad znam ko si :toothy12:
naravno ako budes doso

gokiSP:

--- Citat: 2TDottore - 18 Listopad, 2009, 15:58:43 ---jbg....nisam planirao doc....probudio sam se u 11 ujutro u 12 sam krenuo i u 1 i 15 sam bio dolje i odma smo se primili alkohola i tako sve do kasno u noc.....mogo si doc...frendica te cekala.....  :P

--- Kraj citata ---

hahahhaha tolko si bio pijan da te mihica morala vozit... :laughing11: vozili ste se do dole ili ste imali neki prijevoz?

2TDottore:

--- Citat: benelli - 18 Listopad, 2009, 16:03:27 ---srami se hahahahaha
pretpostavljao sam i htio sam se javit da idemo nesto popit ali jbg nisam bio siguran ali sljedeci happening neces se izvuc da ne castis sad znam ko si :toothy12:
naravno ako budes doso

--- Kraj citata ---

ja uvjek dodjem....makar i nenajavljeno....  :P

2TDottore:

--- Citat: gokiSP - 18 Listopad, 2009, 16:05:02 ---hahahhaha tolko si bio pijan da te mihica morala vozit... :laughing11: vozili ste se do dole ili ste imali neki prijevoz?

--- Kraj citata ---

hm....o tome ko je bio kolko pijan dalo bi se raspravljat...  :icon_tongue:

vozili smo se do dolje i jucer i danas.....  ;D

gokiSP:

--- Citat: 2TDottore - 18 Listopad, 2009, 16:08:08 ---hm....o tome ko je bio kolko pijan dalo bi se raspravljat...  :icon_tongue:

vozili smo se do dolje i jucer i danas.....  ;D

--- Kraj citata ---

ahahahahahha znaci pijana mihica te vozila  :toothy12:  ko je sve iso?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju