Općenito > Generalno o skuterima
Etičari ili prevedeno vozači attice
gogo76:
:( e nije ništa od navedenog. nije minimum,nije grah, već nekakva prirubnica od karburatora :dontknow:
uglavnom,naravno da BETA nema toga..zasad. A čovjek u servisu mi kaže da bolje da ga ne vozim jer se raspala skroz. Pa dobro,jes da je skuter koštao 12000 ali..baš da i oko karburatora stavljaju žvakaću gumu (sličnu onoj na koferu :laughing7: ) umjesto prave..e to ne razumijem. napominjem da sam napravio 470km, vožnja 60-70km/h..znači bez divljanja.
Dečki iz BETAe kažu da im stiže "neka" roba, pa nisu sigurni dal ima i toga. Simpatično,sad ću biti bez skutera mjesec dana :nono:
mrcina:
jel znaš kak to zgjeda.probaj to skicirati ili riječima objasniti da dob ijemo sliku o tom dijelu.
Mr J:
--- Citat: mrcina - 18 Srpanj, 2007, 15:39:10 ---jel znaš kak to zgjeda.probaj to skicirati ili riječima objasniti da dob ijemo sliku o tom dijelu.
--- Kraj citata ---
prirubnica na koju ide karburator... znas kako to izgleda!
@gogo76 : Lune imaju problema sa prirubnicama, bas i manji brat vision, jednom sam mu skidao karburator, odnosno roby44 i prirubnica je bila kao da si ju sa nozem zarezao...
Losa serija isporucenih prirubnica...
odin:
--- Citat: gogo76 - 18 Srpanj, 2007, 14:46:11 --- :( e nije ništa od navedenog. nije minimum,nije grah, već nekakva prirubnica od karburatora :dontknow:
uglavnom,naravno da BETA nema toga..zasad. A čovjek u servisu mi kaže da bolje da ga ne vozim jer se raspala skroz. Pa dobro,jes da je skuter koštao 12000 ali..baš da i oko karburatora stavljaju žvakaću gumu (sličnu onoj na koferu :laughing7: ) umjesto prave..e to ne razumijem. napominjem da sam napravio 470km, vožnja 60-70km/h..znači bez divljanja.
Dečki iz BETAe kažu da im stiže "neka" roba, pa nisu sigurni dal ima i toga. Simpatično,sad ću biti bez skutera mjesec dana :nono:
--- Kraj citata ---
to je uvijek rizik sa skuterima kineskih proizvodjaca jos uvijek. Prilicno slampavo. Ako imas srece, vozit ces se bez problema. Ako nemas srece (za sto imas vecu vjerojatnost), onda ti slijedi svakih parsto km posjet servisu, sto cesto zna biti problem, posto servisa nema bas na svakom koraku. Najbolje ti je da iskreno pitas uvoznika, ili eladia, sta odlazi najcesce na tvom skuteru, i da narucis po tri komada od svakog problematicnog dijela, da ne ovisis o njihovom lageru, vec da sam mozes popraviti stvar. Problem je u tome sto ces onda vec doci blizu cijene nekih boljih marki skutera, kad zbrojis utroseno...
U svakom slucaju, nadam se da neces vise imati problema.
filiplatinovicz:
zalosno je to... a tek kad stigne fym! mrc će pozvizdit!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju