Općenito > Generalno o skuterima

Etičari ili prevedeno vozači attice

<< < (7/11) > >>

eladio:
nazovi servis.. probaj vidjet sa servisom,

a posto ti nije u voznom stanju, dogovori prijevoz do servisa..  :icon_thumright:

ja imam vec 2soma kilometara na njoj  :toothy3:

gogo76:
 :hello: pozdrav!

evo,nisam prati grupu neko vrijeme pa da napišem par komentara.
Motor i dalje radi, imam problema sa minimumom (gasi se), nem više onaj tihi i miran zvuk-sada imam osjećaj ko da za auspuh imam zakačen komad papira koji na vjetru vibrira, amortizeri nešto škripe,guši se kad je hladan-par puta ostao u neugodnoj situaciji na cesti-stojim ispred svih u koloni,dajem gas, motor ugušen ne kreće.svi mi trube-ja presretan :happy6:. Uglavnom, dosta je glasniji nego u početku ali to možda mogu prepisati tome što moram napraviti mali servis..ulje&co. Ja napravio glupost kad sam ga kupovao; odmah sam dao 250kn za prvi servis u BETAi, a sad ću dati još 400 za isti u Puli :)  Dobro,ajde,neću mjenjati svjećice :-)

Zaboravih, prešao sam 470km do sada...posao-kuća-tu i tamo more.
Ajde,vodim ga danas na servisić pa javim u idućih par dana kako se ponaša,je li se šta popravilo. :glasses9:

Doomsday:
Moraš dignut minimum, zbog toga ti je možda i izgasio se kad krećeš... :dontknow:

mrcina:
možda taj dan nije jeo grah pa skuter nije htio povuč.

jedi graha da skuter bolje pijeva .

Doomsday:
BRAVO MRC, TO JE BILO ULTRA-TURBO-S RUČKAMA KORISNO... ::)
 :sad3:
Znan da bi bilo bolje da svi vozimo skuplje i kvalitetnije skutere, ali nismo svi u mogućnosti... A nekima od nas i kinezi donose dosta veselja, pogotovo kad su jedina opcija koja nam je uopće dostupna na 2 kola... :redface:
Napisan san jer je moj ima slično ponašanje, kad bi mu smanjija minimum jer me veliki minimum nervira, zna bi se ugušit pri kretanju... Ali, na servisu svakako napomeni dobro sve simptome, još najbolje ako ih možeš odma na licu mista i demonstrirat, a nemoj sam ništa radit u garancijskom roku, da ne izgubiš garanciju... :binkybaby:
 :frajer:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju