Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: go kart projekt  (Posjeta: 9567 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline luna500rr

• Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zmijavci
Odg: go kart projekt
« Odgovori #20 : 13 Rujan, 2009, 12:00:57 »
Pajdo stavlja motor od stilovke na trokolicu, exstra je isla, lomijo ruke par puta pa je rastavio  :angry9:

Offline libje

• Tržnica : (+1)
  • forumski biciklist
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #21 : 13 Rujan, 2009, 13:21:05 »

i nemoj kemijat sa gumama i gelgama od kariole, rudli, djecijih kolica, kotaca od kontejnera..... jer moze vrlo neslavno zavrsiti
od čeg si uzeo osovinu i gume?
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Offline libje

• forumski biciklist
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #22 : 13 Rujan, 2009, 13:23:49 »
ceses po glavi

sad cu preko zime ja slagat svoj karz, pa ti mogu poslat dimenzije, jer cu vjerojatno sve morat radit ponovo, malo mi se sasija spigala  ::)
pošalji ako možeš----pl :hello:izz
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Offline zich

• Tržnica : (+2)
  • forumski skuteraš
  • Propali profesor
« Odgovori #23 : 13 Rujan, 2009, 21:44:03 »
od čeg si uzeo osovinu i gume?

od kartinga, kruta osovina, sa lancanikom i diskom istog promjera, felge i gume od kartinga.

bilo je svakakvih pokusaja, ali nemas u toj dimenziji toliko cvrstu i dobru gumu koja se nece izuti a da drzi
There is no replacement for displacement

Offline libje

• forumski biciklist
« Odgovori #24 : 14 Rujan, 2009, 15:05:49 »
u jbt..i ja bi najradije uzeo od karta orginal zadnju osovinu i gume...ali to je kod nas rijetko pa ako netko ima za prodat ...PM

Offline White

• Tržnica : (+7)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zg
  • Moj Skuter: kx 125
  • Moja Kaciga: Suomy exploler
« Odgovori #25 : 14 Rujan, 2009, 19:56:42 »
u jbt..i ja bi najradije uzeo od karta orginal zadnju osovinu i gume...ali to je kod nas rijetko pa ako netko ima za prodat ...PM

probaj na ebayu nač....tamo su ti dijelovi jeftiniji upola...