Općenito > Generalno o skuterima
Runner
StreetRunner:
180SP ili VXR200.Ako oćeš dugotrajnost i manje kvarova onda 4-T a imaš i brzinu.2taktni motor i dobro ide i ima dobre performanse ali se više kvari.Zato su ti jeftiniji djelovi.Uzmi SP180 i iomaš ovlaštenog servisera MrJ-a :dontknow:
Mr J:
--- Citat: StreetRunner - 25 Svibanj, 2007, 21:22:40 ---180SP ili VXR200.Ako oćeš dugotrajnost i manje kvarova onda 4-T a imaš i brzinu.2taktni motor i dobro ide i ima dobre performanse ali se više kvari.Zato su ti jeftiniji djelovi.Uzmi SP180 i iomaš ovlaštenog servisera MrJ-a :dontknow:
--- Kraj citata ---
:laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:
No way!!!
Uzimaj 4t i imas miran zivot... :icon_thumright:
LOOD:
Ma evo u ponedjeljak mi napokon isplacuju pare od kredita. I napokon sam se odlucio od derbi sende preko aprillie rs50 pa do novog runnera 125vx i napokon odluka je pala na 200vxr. E sad imam jos jedno pitanje. Vec sam isplanirao koje dijelove stavljat, a to su: delta clutch kuplung, malossi multivar, torque(ne znam ni sta je to samo znam da mi je u servisu rekao da se brze razvrtava) i leovince 4road. Dal se isplati sve to stavljat ili da samo stavim multivar i auspuh??? Molim savjet strucnjaka.
Mr J:
Samo multivar i druge oprugice na kvacilo, mada se i sa torque dobije...
Sa auspuhom ces dobiti na zvuku ali izgubiti na performansama, 4road mi se cini skuplji od kucelja, stavi kucelja ako vec zelis...
Ne znam koliko imas godina pa bih ti preporucio mozda neke druge stvari... :D
Punisher:
--- Citat: Mr J - 25 Svibanj, 2007, 21:39:29 ---
--- Citat: StreetRunner - 25 Svibanj, 2007, 21:22:40 ---180SP ili VXR200.Ako oćeš dugotrajnost i manje kvarova onda 4-T a imaš i brzinu.2taktni motor i dobro ide i ima dobre performanse ali se više kvari.Zato su ti jeftiniji djelovi.Uzmi SP180 i iomaš ovlaštenog servisera MrJ-a :dontknow:
--- Kraj citata ---
:laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:
No way!!!
Uzimaj 4t i imas miran zivot... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
:laughing11: :laughing11: :laughing11: :laughing11: :laughing11: trenutno je mehaničar overbooked :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju