Općenito > Generalno o skuterima

Runner

<< < (3/6) > >>

Punisher:
Što se sa torque-om dobije ??
A i za multivar sam čuo da za jače mašine dođe oko 1000kn, koliko je onda spuh  :o

LOOD:

--- Citat: Mr J - 26 Svibanj, 2007, 09:56:02 ---Samo multivar i druge oprugice na kvacilo, mada se i sa torque dobije...

Sa auspuhom ces dobiti na zvuku ali izgubiti na performansama, 4road mi se cini skuplji od kucelja, stavi kucelja ako vec zelis...

Ne znam koliko imas godina pa bih ti preporucio mozda neke druge stvari... :D

--- Kraj citata ---

Imam 16 godina, nemojte se smijati, znam da mi nije pametno uzimati vxr200 jer nemam vozacku, ali mi je motor pre heben. Koliko bi izgubio na performansama, kaj bi bila ista stvar ko sa 50-icama ono kad mu treba 10 sec. da krene odnosno da ubrza???

LOOD:

--- Citat: Punisher - 26 Svibanj, 2007, 10:12:44 ---Što se sa torque-om dobije ??
A i za multivar sam čuo da za jače mašine dođe oko 1000kn, koliko je onda spuh  :o

--- Kraj citata ---

LeoVince 4road je 2260kn

Punisher:

--- Citat: LOOD - 26 Svibanj, 2007, 10:17:10 ---
--- Citat: Punisher - 26 Svibanj, 2007, 10:12:44 ---Što se sa torque-om dobije ??

--- Kraj citata ---

LeoVince 4road je 2260kn

--- Kraj citata ---
:o :o :o ma ja ću onda malo dulje vrijeme voziti standardnog Derbi-ja  :laughing7: :laughing7: :laughing7:

Hrastinski:
samo ti stavi taj spuh, prehebeno se čuje....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju