Ostalo > Chat house

Opuzen chat-- malo nas je al smo mali...

<< < (510/515) > >>

Drnda:
ja upravo kopan po ebayu, narucia san Thor rukavice, sada trazin odijelo za supermoto i neke cizme.. vjerojatno ce sve biti Thor, ili eventualno cizme Sidi... ali ne uziman kozno odijelo....

nodius:

--- Citat: Drnda-1 - 17 Studeni, 2013, 22:53:27 ---ja upravo kopan po ebayu, narucia san Thor rukavice, sada trazin odijelo za supermoto i neke cizme.. vjerojatno ce sve biti Thor, ili eventualno cizme Sidi... ali ne uziman kozno odijelo....

--- Kraj citata ---

s tonijen san ja vec sve dogovoria, nema nikakvih problema, jedino te cizme, neman ih potribe kupovat, mozda neko bude ima moj broj, ma moze i broj vece, ionako ne planiram gulit ralicu :toothy9:

Drnda:
ja planiran trazit limit svoj, pa dok ne padnen  :toothy11:

nodius:
ma ima da se natezem za pehar do kraja, malo cemo skriktat sve tip top, razmisljam o cackanju po cilindru?? :dontknow: ipak je to pezo, al opet izgleda da cu moc sa 19kon i ostalim nabudjenim diJelima startat u rookie klasi :laughing7:

Drnda:
ma mene te klase ne brinu, ne gledan na podij, samo ocu  istrazit svoj limit, pa sta bude da bude.. vanka je u mistu oko 8 stupnjeva, mozda i nize, i ovako ide lipo dole.. maloprije san cak i uspija kraj trafike i na mostu bokon proc, tu je recimo s pezoon to bila klasika peglat, ali eto i aprilija je uspila  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju