Ostalo > Chat house
Opuzen chat-- malo nas je al smo mali...
nodius:
--- Citat: Drnda-1 - 17 Studeni, 2013, 20:52:53 ---a eto, laganim tempom naprijed.. skuplja se lova za nabaviti planirano vozilo i vec se kroje planovi za sljedecu godinu.. treba stazu isprobati sa vlastitim magarcima :toothy12: :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
kad te bude hiĆalo po krivinama :laughing9:
frend je vise u velegradu, nego sto studira, jooj prebio bi sad ovog idiota iz izbornog predmeta, ja se tu moram sad jebavat s popravnim 22.1. :angry9:
Drnda:
sutra u Marka uzet KTMa, reka je da ga uzmen sutra dok je jos sunce, da je iza kisa pa da radin sta ocu :toothy12: :toothy12:
moran ucit sa nogon dole ic, kolino mi nije napeto hh
nodius:
--- Citat: Drnda-1 - 17 Studeni, 2013, 22:32:20 ---sutra u Marka uzet KTMa, reka je da ga uzmen sutra dok je jos sunce, da je iza kisa pa da radin sta ocu :toothy12: :toothy12:
moran ucit sa nogon dole ic, kolino mi nije napeto hh
--- Kraj citata ---
jbg, kad ces vamo gore, kad padne snig? :icon_biggrin:
Drnda:
a nadan se da cu moc u 1 misecu doc, neznan jos nista iskreno, radit cu sigurno do pocetka 12 miseca, a za 12 misec neznan jos nista, ako bude viska love, doc cu, jbg, znas za sta se pare cuvaju :toothy12:
nodius:
--- Citat: Drnda-1 - 17 Studeni, 2013, 22:45:03 ---a nadan se da cu moc u 1 misecu doc, neznan jos nista iskreno, radit cu sigurno do pocetka 12 miseca, a za 12 misec neznan jos nista, ako bude viska love, doc cu, jbg, znas za sta se pare cuvaju :toothy12:
--- Kraj citata ---
pa ofskroz, za gorivo i gajbe mrzle :toothy12: :toothy12: :toothy12:
ja sam vec skupio i stoji odvojeno, toni ce mi dat odijelo, jedino me cizme jebu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju