Ostalo > Chat house
ST chat... #2 ....
VXR_deda:
--- Citat: spajki - 27 Lipanj, 2011, 14:42:40 ---I crni je u pogonu, on i neki Prika dole po trajektnoj, s pica iz Fcaffea, na belome runeru
--- Kraj citata ---
vidija san ga i ja na rivi, beli grom ... :)
šta misliš jel' se javija ? :icon_biggrin:
gun_rider:
--- Citat: spajki - 28 Lipanj, 2011, 01:49:52 ---Aj ekipa pomozite malo, danas san minja na puntu termostat, termoprekidac, odzracen sistem, auto i dalje prokuvava.
-Ventilator mi se nekad upali, nekad ne, osiguraci ventilatora su u redu, samo neznan kako direktno spojit ventilator da znan jel do njega ili do cega. Pumpa vode ne daje znakove da je otisla.
-Do cega jos moze bit, neman ideje vise, a nemoze bit 100 stvari moze bit 3-5najvise.
Fala!
--- Kraj citata ---
možda je pumpa vode u kur*u...možda ventilator šteka...ako imaš ventilator sa 2 brzine onda njegovi releji...kontakti svi mogući...itd itd...
i kako misliš kuva? jel se samo diže temperatura ili baš kuva? i odakle? gubi li vodu i muti li je u ekspanzionoj? jel nabija pritisak u nju, crijeva bi tribala bit tvrda baš onda...lako moguće da je brtva glave najebala...
vozi ti to na servis...
Lugburz:
--- Citat: VXR_deda - 18 Lipanj, 2011, 22:53:29 ---hahahaha ... puhalica ... :toothy9:
@lugburz oš kupit cvaju, full malossi, pičke mile matere, ovo, ono ... ?
--- Kraj citata ---
ocu,al u obzir dolazi samo gun_rider-ov
gun_rider:
--- Citat: Lugburz - 02 Srpanj, 2011, 21:45:23 ---ocu,al u obzir dolazi samo gun_rider-ov
--- Kraj citata ---
moj ti nemože u ćošu na općini 90...šta će ti to :dontknow: s konja na magarca ::)
ziloryder:
--- Citat: gun_rider - 03 Srpanj, 2011, 13:11:13 ---moj ti nemože u ćošu na općini 90...šta će ti to :dontknow: s konja na magarca ::)
--- Kraj citata ---
a moj nemoze ni u fulu toliko, i sta ce mo sad :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju