Ostalo > Chat house

ST chat... #2 ....

<< < (184/221) > >>

n0n4m3:
i ja na x9 500 .. ajmo sta organizirat dok jos vozi  :toothy12: haha

spajki:

--- Citat: n0n4m3 - 27 Lipanj, 2011, 17:26:40 ---i ja na x9 500 .. ajmo sta organizirat dok jos vozi  :toothy12: haha

--- Kraj citata ---

Aj ekipa pomozite malo, danas san minja na puntu termostat, termoprekidac, odzracen sistem, auto i dalje prokuvava.
-Ventilator mi se nekad upali, nekad ne, osiguraci ventilatora su u redu, samo neznan kako direktno spojit ventilator da znan jel do njega ili do cega. Pumpa vode ne daje znakove da je otisla.

-Do cega jos moze bit, neman ideje vise, a nemoze bit 100 stvari moze bit 3-5najvise.
Fala!

duje87:

--- Citat: spajki - 28 Lipanj, 2011, 01:49:52 ---Aj ekipa pomozite malo, danas san minja na puntu termostat, termoprekidac, odzracen sistem, auto i dalje prokuvava.
-Ventilator mi se nekad upali, nekad ne, osiguraci ventilatora su u redu, samo neznan kako direktno spojit ventilator da znan jel do njega ili do cega. Pumpa vode ne daje znakove da je otisla.

-Do cega jos moze bit, neman ideje vise, a nemoze bit 100 stvari moze bit 3-5najvise.
Fala!

--- Kraj citata ---

neznan kako je na puntu,al ventiulator ima dvi zice koje idu na termoindikator i samo ih spojis medusobno tj zatvoris krug..

n0n4m3:
da. . ili na termoindikatoru spojis .. tako da ustvari on misli da se digla temperatura .. ili jednostavnu zice od napajanja ventilatora spojis na struju .. + i -

skipper_2t:
pogledaj brtvu glave :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju