Tehnički kutak > Tuning skutera
Kiler piaggio nrg - ispustanje vode
IvanSku87:
--- Citat: SkejterKlido - 04 Rujan, 2022, 15:33:42 ---
--- Citat: IvanSku87 - 04 Rujan, 2022, 13:23:09 ---
--- Citat: PchelaUbica - 04 Rujan, 2022, 10:12:16 ---Ili riknula vodena
--- Kraj citata ---
a nije vodena cin kruzi voda probacu odzracit sistem
--- Kraj citata ---
Ja sam imao na aeroxu situaciju da su se raspala perca od vodene nakon doslovno 2 đira od cca4km. Skuter se u voznji nije pregrijavao radio je normalno, isto tako je i pokazivao temperaturu da je sve okej dok nisam poludio i isao raskopat da vidim o cemu se radi.Kad sam raskopao perca su bila svugdje samo ne tamo di su trebala bit.A bila je nova vodena
Nemas sto izgubit skini 3 imbusica pa ces vidit mozda ti je ista situacija kao i meni.
--- Kraj citata ---
Kad skidam te 3 vide odnosno skidam poklopac di je vodena oce mi isucurit sta jel triba radit sta prije skidanja i primjetia sam da mi je crijev iz gornje na vodenoj koja ide u cilindar vruca crijev iz glave je isto vruca a jedino crijev iz donje na vodenoj koja ide u kiler nije bas vruca vec nekako manje od ostalih i ladnija je malo
Poggiali:
ako skines puz, praznis sistem, trebat ces na novo punit sistem, prirpemi neku kantu.. ako ti kod puza jedno crijevo toplo jedno hladno, moguce da ne radi pumpa kako treba...
jel ima skuter termostat?
IvanSku87:
da, crivo iz gornjeg dijela pumpe je vrilo i crivo iz grave je vrilo podli voznje a crivo iz donjeg dijela pumpe je isto vruce ali malo đanje jer kroz taj dio ide ohladena voda pa je malo ladnija od drugih i pumpa radi cin kruzi termostat radi i primjetia sam oba kilera ladna a motor kuva tako da nema bit sta neko skinit ocistit stavit ocisceni ili novi ulit antifriza ozracit sistem i gotovo, ja po ovome pretpostavljam da su pumpa i termostat uredu nevidim sta jos moze bit
--- Citat: SkejterKlido - 04 Rujan, 2022, 15:33:42 ---
--- Citat: IvanSku87 - 04 Rujan, 2022, 13:23:09 ---
--- Citat: PchelaUbica - 04 Rujan, 2022, 10:12:16 ---Ili riknula vodena
--- Kraj citata ---
a nije vodena cin kruzi voda probacu odzracit sistem
--- Kraj citata ---
Ja sam imao na aeroxu situaciju da su se raspala perca od vodene nakon doslovno 2 đira od cca4km. Skuter se u voznji nije pregrijavao radio je normalno, isto tako je i pokazivao temperaturu da je sve okej dok nisam poludio i isao raskopat da vidim o cemu se radi.Kad sam raskopao perca su bila svugdje samo ne tamo di su trebala bit.A bila je nova vodena
Nemas sto izgubit skini 3 imbusica pa ces vidit mozda ti je ista situacija kao i meni.
--- Kraj citata ---
robyakarider:
ja bi ti pomogao ali najprije se nauci razgovjetno pisati
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju