Tehnički kutak > Tuning skutera

Kiler piaggio nrg - ispustanje vode

(1/3) > >>

Resident-Bj:
mozda glupo pitanje alo kako ispustit vodu (antifriz) iz piagga NRG radi zamjene , novi sam u svijetu Piagga !!!!
koliko treba , mjera , kako znati ?

HVALA na odgovorima

gokiSP:
na glavi i ispod magneta imas crijevo, skini ih i ispusti vodu na njih..kad ispustis vrati ih i nalij antiftiz u posudu dokle stane onda upali skuter i lagano turiraj i ostavi otvorenu posudu i nadoljevaj po potrebi i na kreju prije nego zatvoris posudu stiskaj crijeva rukom i nadolij ako je jos potrebno..i to je to..

Benjamin:
imas s desne strane motora crijevo jendo koje je iznad grane auspuha..tmao skines selnu i ispuknes crijevo...i iscuriti ce ti sve...

slozis sve nataknes nazad i ulijes punu posudu i nadoljevas tak dugo dok se ne stabilizra voda u posudi...upalis motor i onda pogledas malo iznad onog crijeva koje si iscupao i vidjet ces cilindar i na vrhu cilindra odnosno na glavi jos jedno takvo crijevo..i do tog crijeva ima jedan mali serafic mislim da je za kljuc 8 ima pipac na sebi...dpustis ga malo i drzis odpusteno tak dugo dok voda ne pocne teci stalno bez mjehurica kroz pipac...kad pocne normalno teci zatvoris pipac..nadolijes vode kolko treba i to ti je to...

ovak ti to zgleda na skinutoj maisni..mislim da bi sad trebalo bit sve jasno..

Resident-Bj:
Hvala na odgovorima .......   ;D

IvanSku87:
Phantom F12 2006. a znači voda prolazi kroz crijevi do kilera jer poslije vožnje popiam i topla/vruća su znači to je u redu ali popipam kiler i hladan je skroz ko da nije ni radia i ko da voda nije ni bila u njemu da se rashladi i voda se vraća nazad ( teče u krug ) i motor se pregrije.
Novi sam :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju