Tehnički kutak > Tuning skutera

DMP Delta clutch

<< < (4/5) > >>

cvele60:

--- Citat: Benjamin - 12 Rujan, 2009, 23:36:50 ---za ovo gore kvacilo..mozda bubam sad lupost ali po slici i nkim logicnim razmisljanjem...ovaj sistem natezanja pakni je malo glup...delta ima tupce koji se daju brojiti i svi utezi i napinjaci legnu na tocno mjesto kad se prebroje i podjednako su napeti odna...a ovaj ima sistem polga nekakvih ali bez oznaka ili granicnika nekakvih po kojima bi se napetost mogla odrediti potpuno isto na svima...

sad neznam jel sam u pravu s tim ili ne..ali po slici mislim da jesam..mozes jedino max i min polozaj odrediti da bude podjednaki a nesto izmedu ne..

--- Kraj citata ---
Ima imbus sa vrhom koji klizi u kanalima plocice[ na kojoj se zakaci opruga] i u pravu si da nema polozaja ''na sredini'' vec samo dva-opusteno i nategnuto...ovaj drugi ce retko ko da koristi...sve tri opruge su u oba polozaja jednako nategnute-u prvom slabije, u drugom -suvise....

Benjamin:

--- Citat: cvele60 - 13 Rujan, 2009, 00:10:27 ---Ima ibus sa vrhom koji klizi u kanalima plocice[ na kojoj se zakaci opruga] i u pravu si da nema polozaja ''na sredini'' vec samo dva-opusteno i nategnuto...ovaj drugi ce retko ko da koristi...sve tri opruge su u oba polozaja jednako nategnute-u prvom slabije, u drugom -suvise....

--- Kraj citata ---

Kolko vidim da nije na imbus..neg neki serad vjerojanto za 8 kljuc...

Imbus ima delta...i oisno o set upu svako koristi razlicito..ima neko skroz nategnuto s mekanim federima..ili opustneije s tvrdim..razne kombinacije uglanvom..

BlackNaranča:
samo da komentiram, ovaj sajt, scooter-center me zivcira , jednom sam kupio preko njih bez problema sve proslo ok, sada kad god narucim nema odgovora nista... cekam vec 3 mjeseca, pokusao sam sa razlicitim mailovima narudzbe napravit i stalno narucit nesto ali nece mi posalju ponudu nikako, ima tko slican problem?

Zucho:

--- Citat: Benjamin - 13 Rujan, 2009, 00:17:36 ---Kolko vidim da nije na imbus..neg neki serad vjerojanto za 8 kljuc...

Imbus ima delta...i oisno o set upu svako koristi razlicito..ima neko skroz nategnuto s mekanim federima..ili opustneije s tvrdim..razne kombinacije uglanvom..

--- Kraj citata ---
Da imbus je, samo kaj je s druge strane pa se na ovoj slici ne vidi! Otpuste se dva vijka za kljuc 8, po pakni, i sa kontra strane se postela napetost opruga! Slazem se da je glup sistem radi napetosti, opusteno ili napeto, nema sredine, ali jos uvijek je best buy kuplung!!!! Stavio ga ja neki dan! ZADOVOLJAN!!!

J.U.R.C.A:
Tuneri bez imalo podcjenjivanja, kvacilo je napravljeno za sljedece

da krece na
4000, 5000, 6000, 7000

dakle imas sve opcije! od base kita sa zxom do high enda !

ne komplicirajte bzvz!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju