Tehnički kutak > Tuning skutera

DMP Delta clutch

<< < (3/5) > >>

efz:
Kad smo vec kod RMS kvacila, el ima neko da je osobno probao RMS Racing Pro kvacilo, imao sam ga samo u rukama, nikada nisam vidio kak se ponasa na skutu, da kaze par rijeci, izgleda ok?

cvele60:

--- Citat: efz - 12 Rujan, 2009, 11:32:50 ---Kad smo vec kod RMS kvacila, el ima neko da je osobno probao RMS Racing Pro kvacilo, imao sam ga samo u rukama, nikada nisam vidio kak se ponasa na skutu, da kaze par rijeci, izgleda ok?

--- Kraj citata ---
Ako mislis na ono sa podesavanjem nategnutost opruga-isto je ko  i MF,Hebo....Ma ok kvacilo za te pare al ipak uz par mana...Prvi problem su opruge koje dolaze sa njim a tvrde su u pm pa ne moze da krene da ''hvata'' ispod 7500-8000ob...To sam resio drugim[duzim TP oprugicama za piaggio]...Problem dva-ne nalezu pakne celom duzinom na zvono pa zna da proklizava dosta dugo al i to sam resio uz malo sruganja po njima :icon_biggrin:
Ipak sam [relativno]zadovoljan jer sam ga najzad ustelovao ko sto mi odgovara... :icon_thumright:

efz:

--- Citat: cvele60 - 12 Rujan, 2009, 12:43:54 ---Ako mislis na ono sa podesavanjem nategnutost opruga-isto je ko  i MF,Hebo....Ma ok kvacilo za te pare al ipak uz par mana...Prvi problem su opruge koje dolaze sa njim a tvrde su u pm pa ne moze da krene da ''hvata'' ispod 7500-8000ob...To sam resio drugim[duzim TP oprugicama za piaggio]...Problem dva-ne nalezu pakne celom duzinom na zvono pa zna da proklizava dosta dugo al i to sam resio uz malo sruganja po njima :icon_biggrin:
Ipak sam [relativno]zadovoljan jer sam ga najzad ustelovao ko sto mi odgovara... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Da na to kvacilo mislim, sto se opruga tice nije problem lako se uzme paket za piaggio, nego ovo u vezi pakni mi se ne svida, a i neke cudne su mi pakne :icon_scratch:

cvele60:

--- Citat: efz - 12 Rujan, 2009, 13:01:55 ---Da na to kvacilo mislim, sto se opruga tice nije problem lako se uzme paket za piaggio, nego ovo u vezi pakni mi se ne svida, a i neke cudne su mi pakne :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
Da,pakne na RMS-u su cudne[boje]...vec na MF se razlikuju...i bar izgledaju ok ;D

Benjamin:
za ovo gore kvacilo..mozda bubam sad lupost ali po slici i nkim logicnim razmisljanjem...ovaj sistem natezanja pakni je malo glup...delta ima tupce koji se daju brojiti i svi utezi i napinjaci legnu na tocno mjesto kad se prebroje i podjednako su napeti odna...a ovaj ima sistem polga nekakvih ali bez oznaka ili granicnika nekakvih po kojima bi se napetost mogla odrediti potpuno isto na svima...

sad neznam jel sam u pravu s tim ili ne..ali po slici mislim da jesam..mozes jedino max i min polozaj odrediti da bude podjednaki a nesto izmedu ne..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju