Općenito > Generalno o skuterima

generic XOR

<< < (17/30) > >>

fvedran:
znači ak je CPI nema bušenja,a ak je Minarelli bušim rupicu (odnosno onaj ko bu stavljal) kolko sam skuzil. Usput, mašina mu je Minarelli? Ili neka kopija?ne? Ispadne ista stvar na kraju.
Ima kakva razlika između ZX chrome i ZX normalnog osim kaj ovaj drugi voli hrđati? Rekli su mi u moto01 da je ZX normalni za Minarellija ak mi taj treba oko 1200 kn (cijena zavisi o skuteru) i da je od 800-1200. To mi se cini dosta.

roby44:
to s busenjem si dobro skuzio, ZX, isti su,ovaj obicni hrđa ali mozes ga ofarbat pa si rijesio i to.
kopija minarellija naravno, ali ak utuces neke malossi dijelove to je onda skroz druga stvar, bitno je da pasu a oko toga nemas problema.

fvedran:
hvala. a gdje je bencony točno? kaj je i tam cijena takva? jel sa tih 1200+multivar cijena je opasno blizu 2000kn.
P.S. to s CPI-jem. To je ko da tražim za onaj Popcorn model, kaj ne? On izgleda ko Generic Cracker (ili barem slično) a ide i na Xor/Ideo.
Ti si bušio ili si uzeo od CPI-ja?

filiplatinovicz:
što se tiče blatobrana rješenje je jednostavno. kupiš koljeno za cijev od dimnjaka, što je vrlo jeftino, prepiliš po pola i odgovarajući dio s dva šrafa pripašeš na prednju vilicu degenerika!  :toothy9:

roby44:

--- Citat: fvedran - 15 Svibanj, 2007, 00:38:35 ---hvala. a gdje je bencony točno? kaj je i tam cijena takva? jel sa tih 1200+multivar cijena je opasno blizu 2000kn.
P.S. to s CPI-jem. To je ko da tražim za onaj Popcorn model, kaj ne? On izgleda ko Generic Cracker (ili barem slično) a ide i na Xor/Ideo.
Ti si bušio ili si uzeo od CPI-ja?

--- Kraj citata ---

ja uzeo od CPI jer je bila ista cijena... svi su oni isti pa je svejedno za koji tzrazis. bencony je u sesvetama.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju