Općenito > Generalno o skuterima

generic XOR

<< < (18/30) > >>

fvedran:

--- Citat: filiplatinovicz - 15 Svibanj, 2007, 01:53:57 ---što se tiče blatobrana rješenje je jednostavno. kupiš koljeno za cijev od dimnjaka, što je vrlo jeftino, prepiliš po pola i odgovarajući dio s dva šrafa pripašeš na prednju vilicu degenerika!  :toothy9:

--- Kraj citata ---
Dobra ideja! Možda počnu i serijski ugrađivati koljeno za cijev dimnjaka :toothy9:

fvedran:
Roby, a kakav ti se cini auspuh kakvog je aposaric svojevremeno stavio. Onaj no name kojeg nude uvoznici generica? U biti zanima me kaj to s njim ne dobijem a sa ZX-om dobijem. Definitivno kupujem spulju ali mi je svaka kuna razlike (u ovom slucaju (600-700) bitna.

roby44:

--- Citat: fvedran - 21 Svibanj, 2007, 00:34:02 ---Roby, a kakav ti se cini auspuh kakvog je aposaric svojevremeno stavio. Onaj no name kojeg nude uvoznici generica? U biti zanima me kaj to s njim ne dobijem a sa ZX-om dobijem. Definitivno kupujem spulju ali mi je svaka kuna razlike (u ovom slucaju (600-700) bitna.

--- Kraj citata ---

ne znam nista o tom auspuhu, ZX je provjereno dobar. ja taj no name ne bi htio provjeravat.

pinbot:
Pozdrav nakon dugo vremena, kupio sam Generica XOR 50 i prosao nekih 1000 km, prvi servis je napravljen, blokada na variu je dolje, stavio sam auspuh onaj no name, lakse rolice i bijele federe te oprugu, jer kad se zagrijao nisam mogao u brijeg, s obzirom da su se federi i opruga rastegli, sve u svemu slabo je isao. Laksim rolicama sam dobio na ubrzanju, ali se max brzina smanjila sa 70 na 65 max. Roby koja ti je max brzina i sta si napravio sve, sta se da jos povecati uz minimalna ulaganja?

roby44:
imas o xoru sve zivo,samo malo pogledaj, pa da ponovim: variomat promijeni, remen promijeni,serijski se rastegne pa zato ne ide u brdo,stavi malossijev special belt. opruge na kvacilu isto promijeni jer su serijski premekani. nadam se da si sredio karburator,treba  mu veca dizna,lulicu iz airboxa van.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju