Općenito > Generalno o skuterima
generic XOR
roby44:
meni i dalje skripi, to je povezano s tvrdocom pakni, treba stavit mekse.
veliki:
Evo danas san potrosija prvi rezervoar goriva. Znači, nalija san 4.5 litre prosa oko 135 km, šta znači da mi troši oko 3.2l
aposaric:
Pozdrav ekipo
Ja isto vozim generica, iako je cracker, a ne XOR, ali dojde na isto, imaju isti motor, i tehniku, ali ne i "karoseriju";-) Ja sam isto ciljao na xor, ali kada sam ga provozao bio mi je jednostavno premali, tako da sam se morao zadovoljiti sa crackerom, sa kojim sam nakon 9200 kilometara prezadovoljan. Nisam ništa previše prčkao po njemu, stavio sam sportski auspuh, promjenio rolice (iste ko original, samo nove;-), stavio sam diznu 65, i skinuo onu blesavu lulicu na usisu za zrak i stavio neki čep, šireg promjera (improvizacija;-) Uglavnom, jako lepo :skuter: ide, ima fino ubrzanje i lepi zvuk, ali teško ide uzbrdo, pretpostavljam zbog fakat lošeg variomata i krivih rolica, a trebam staviti i novi remen, pa će onda valjda ići bolje.
Jel zna neko od vas koji variomat da stavim gore, ak je netko od vas već probao, koji model i gdje se može nabaviti? vidio sam u bencony-u u sesvetama da imaju fini izbor. Pa bih volio čuti mišljenje negoga tko je već stavio drugi variomat;-) hvala unaprijed :headbang:
Vidim da pričate o škripi kočnica; ja nisam imal nikakvih problema sa diskom, fino radi i sve je ok, ali mi u zadnje vrijeme škripi zadnja, ali ne pod ful opterečenjem, tak da mislim da se malo "izlizala", nabio sam finu kilometražu;-)
pozdrav
roby44:
od derbija vario, u piaggio centru ti je jeftinije, samo im treba par dana da naruce.
veliki:
Ma ne zamara mene puno škripa kočnica, bolje da škripe kočnice nego gume hehe.
Ma brine me zadnja bubanj kočnica koja je totalno loša. Kad kočim sa njom nema šanse stat, jedino služi samo za malo usporit :-[
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju