Općenito > Generalno o skuterima
generic XOR
roby44:
da,tvrd je dosta, u zavojima odlican, i okretan.
Punisher:
--- Citat: roby44 - 03 Kolovoz, 2006, 13:24:42 ---jel mogu nekako rijesit skripanje kocnice? rijec je o prednjoj, kad se ugrije malo je bolje ali svejedno skripi i zivcira me to :angry9:
--- Kraj citata ---
Da nisu možda stavili neke nekvalitetne pakne... i od njih može škripati i cviliti... :binkybaby:
veliki:
--- Citat: Punisher - 01 Travanj, 2007, 16:36:28 ---
--- Citat: roby44 - 03 Kolovoz, 2006, 13:24:42 ---jel mogu nekako rijesit skripanje kocnice? rijec je o prednjoj, kad se ugrije malo je bolje ali svejedno skripi i zivcira me to :angry9:
--- Kraj citata ---
Da nisu možda stavili neke nekvalitetne pakne... i od njih može škripati i cviliti... :binkybaby:
--- Kraj citata ---
Da, i meni se pojavilo skripanje nakon prođenih otprilike 150 km, ali još se disk i pakne nisu ni počeli trosit kako triba pa je to mozda zbog toga.
Jesi ti rijesija to škripanje?
ryder on the storm:
--- Citat: oxio - 02 Kolovoz, 2006, 09:23:02 ---Lipo, lipo. Uživaj na novoj pili.
A potrošnja 1,8l nepojmljivo :dontknow: da je na mom i 4 puta 1.8 bia bi sritan :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
da,gilera mi troši 5l/100km,kad pazim,a kamoli da ga garim,a rezervar je 7l,meni je i to malo,a ne 4l,ali ako je istina da troši 1,8l,onda je to super :headbang: :headbang: :headbang:
StreetRunner:
E da mi je takva potrošnja :laughing7: :glasses9: :frajer:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju