Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

.::Peugeot Vivacity Project::.

<< < (17/91) > >>

speed:
mozes eventualno jos i onu pregradu stanjiti,ili je u potpunosti ukloniti

radomir.g:
Pregradu cu preraditi kad budem rastavio blokove i menjao lezajeve radilice.. Mada tu je samo 17,5mm karburator, ne smeta njemu mnogo ta pregrada, ima smesa gde prolaziti :)

Silikon sam stavio za svaki slucaj posto je donja povrsina na ovom kucistu malo losije zavrsne obrade, pa sam za svaki slucaj jos dodatno namazao tanki sloj  :) Mislim da sad ne bi trebalo biti problema...

Blatobran nisam lakirao.. Samo sam ga presao sprejem onako par tankih slojeva.. Precicu ga i lakom sad jedan dan kad drug kupi da mu sredimo felne  :toothy12:

speed:

--- Citat: radomir.g - 14 Prosinac, 2009, 16:32:46 ---Pregradu cu preraditi kad budem rastavio blokove i menjao lezajeve radilice.. Mada tu je samo 17,5mm karburator, ne smeta njemu mnogo ta pregrada, ima smesa gde prolaziti :)

Silikon sam stavio za svaki slucaj posto je donja povrsina na ovom kucistu malo losije zavrsne obrade, pa sam za svaki slucaj jos dodatno namazao tanki sloj  :) Mislim da sad ne bi trebalo biti problema...

Blatobran nisam lakirao.. Samo sam ga presao sprejem onako par tankih slojeva.. Precicu ga i lakom sad jedan dan kad drug kupi da mu sredimo felne  :toothy12:

--- Kraj citata ---
to ti je ona i najlakse i najbolje ces napraviti...

driv€r:
e motor ti je super i ja bi svoj trebo tak napravit

radomir.g:
Tnx  :icon_thumright:
Imas ideju, treba samo da zasuces rukave i da se bacis na posao ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju