Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
.::Peugeot Vivacity Project::.
neer:
pazi na navoje na tom usisu kazu da bas ne podnose previse stezanja..bi kerful kak bi rekli ameri. :icon_thumright:
speed:
--- Citat: radomir.g - 13 Prosinac, 2009, 02:49:59 ---23 mm - taman za 17,5 i 19mm karbruratore (kod 19-ke je spoljni precnik 24mm, ali ide to unutra kad se malo pogura :toothy12:)..
Inace mislim da sam trebao dobiti i onu vecu gumu za prirubnicu?! Za 21,24,28mm karburatore.. Ili se iz ove vadi ovaj kao umetak odnosno gumena caura?
Speed? Ti si imao takav usis pa znas :)
--- Kraj citata ---
ja sam isto dobio jednu tu gumu...a ona se da naruciti za vece karbove,iako taj usis je na mommotoru bio 15 km i manje i prodao sam ga....
radomir.g:
--- Citat: neer - 13 Prosinac, 2009, 04:29:27 ---pazi na navoje na tom usisu kazu da bas ne podnose previse stezanja..bi kerful kak bi rekli ameri. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Au jbt... To me brine. Nisam bas meke ruke sto se tice stezanja :)
Sve trulo u pm.. Od usisa do blokova na kojima imam bar 5 pojedenih navoja :dontknow:
Speed, sto si ga skinuo? Nije bilo rezultata u odnosu na usis od 100-ke a?
U odnosu na usis od 50, mora biti razlike :)
speed:
--- Citat: radomir.g - 13 Prosinac, 2009, 13:57:27 ---Au jbt... To me brine. Nisam bas meke ruke sto se tice stezanja :)
Sve trulo u pm.. Od usisa do blokova na kojima imam bar 5 pojedenih navoja :dontknow:
Speed, sto si ga skinuo? Nije bilo rezultata u odnosu na usis od 100-ke a?
U odnosu na usis od 50, mora biti razlike :)
--- Kraj citata ---
nije mi se dalo nanovo stelati karb,a dao sam ga u zamijenu za plastike jer sam se bio skrsio dva dana prije neg je dosao usis... :frajer:
svbeljan:
zastoo si online sad..... :confused5:
BJEZI u garazu to stavit na skut sto prije pa javi rezultate :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju