Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

.::Peugeot Vivacity Project::.

<< < (75/91) > >>

stjepan:

--- Citat: radomir.g - 16 Ožujak, 2011, 12:53:16 ---jbg bega, pezo je to.. Zbog duge grane auspuha rezonanca je dosta niza nego kod ostalih modela minarellija, piaggia itd.
Zato kad se stavi auspuh sa kratkom granom motor poludi.

Probao sam vrtiti Yasunija na 10000 i debelo prevrtava, ovako na 9400 kroz ubrzanje mu je pun pogodak.
Sad sa Replicom LC cini mi se da tek na krajnjoj ide do 10k.

Kaciga je neka Vb-1 ili tako nesto :)

--- Kraj citata ---
rade..jel trga na zadnji kad daš gas???jesi možda mjenjo primar?sekundar??

radomir.g:

--- Citat: stjepan - 16 Ožujak, 2011, 13:05:30 ---rade..jel trga na zadnji kad daš gas???jesi možda mjenjo primar?sekundar??

--- Kraj citata ---
Vidi se na pocetku snimka kako je digao tocak i uradio volanom u digitalni  :laughing6:
Sad sam vec navikao, ali ima dosta veci moment za razliku od AC kiteva, tako da je najgore iza krivine kad napucam gas ili krece da dize tocak ili pocne zadnjim delom da proklizuje ako ostanem nagnut..
Primar je od LC-a 12/34, sekundar serijski AC.

stjepan:

--- Citat: radomir.g - 16 Ožujak, 2011, 13:17:12 ---Vidi se na pocetku snimka kako je digao tocak i uradio volanom u digitalni  :laughing6:
Sad sam vec navikao, ali ima dosta veci moment za razliku od AC kiteva, tako da je najgore iza krivine kad napucam gas ili krece da dize tocak ili pocne zadnjim delom da proklizuje ako ostanem nagnut..
Primar je od LC-a 12/34, sekundar serijski AC.

--- Kraj citata ---
rođak mi ima isto replicu lc na vivi...imo je narda i fino je išo...sad je ovih dana stavio stage 6 pro replica kratka grana motor se preporodio duplo bolje povlaći...mene je skoro prebacio na leđa.. :toothy12: :toothy12:
i mogu ti reć da mu sat ide dalje od tvog!!

radomir.g:
Pro je u pitanju ako je kratka grana, ne Pro Replica.
Jaci je PRO za 1500 obrtaja, nije ni cudo sto vise ide.  :icon_thumright:

Imao sam prilike nabaviti PRO za neke male pare, ali odustao sam od daljeg tuninga. Ovo mi je sasvim dovoljno, ima odlican moment i sasvim dovoljno snage da povuce kad god treba, mogu konstatno da ga vozim 90-95 po satu da drzi konstatnu temperaturu i pre svega ne zahteva veliko ulaganje i odrzavanje.

stjepan:

--- Citat: radomir.g - 16 Ožujak, 2011, 13:26:55 ---Pro je u pitanju ako je kratka grana, ne Pro Replica.
Jaci je PRO za 1500 obrtaja, nije ni cudo sto vise ide.  :icon_thumright:

Imao sam prilike nabaviti PRO za neke male pare, ali odustao sam od daljeg tuninga. Ovo mi je sasvim dovoljno, ima odlican moment i sasvim dovoljno snage da povuce kad god treba, mogu konstatno da ga vozim 90-95 po satu da drzi konstatnu temperaturu i pre svega ne zahteva veliko ulaganje i odrzavanje.

--- Kraj citata ---
jel dovoljan 17,5 karb za base kit? na pežou naravno...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju