Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
.::Peugeot Vivacity Project::.
radomir.g:
Imam..
ivanm:
možda ti on prekasno otvara :icon_scratch:
pralas:
--- Citat: radomir.g - 16 Siječanj, 2011, 16:59:20 ---Imam..
--- Kraj citata ---
izvadi ga,garantiram da je do njega...
ovo je jako velika temp za ovo doba godine 80-85,a ni preko ljeta ne bi smjela prelaziti 80 stpnjeva...
po meni je hladnjak dobro postavljen i ide direktno zrak u njega,tako cu i ja svog staviti jedino bi termostat mogao biti problem a ako nije on onda veci hladnjak
radomir.g:
Ma kakvi veci hladnjak.. Za ovih 9500 obrtaja od Yasunija i onaj mali hladnjak od Piaggio bi radio posao.
Moguce da je malo veca temperatura i zbog 0,2mm manjeg squisha, jer sam ispod cilindra stavio 0,3mm dihtung umesto fabrickog 0,5mm, a i dizna je mozda samo za niansu tanja i eto malo vece temperature. Sredice se do leta, bitno je samo da ide bolesno :headbang: :)
pralas:
--- Citat: radomir.g - 16 Siječanj, 2011, 17:07:10 ---Ma kakvi veci hladnjak.. Za ovih 9500 obrtaja od Yasunija i onaj mali hladnjak od Piaggio bi radio posao.
Moguce da je malo veca temperatura i zbog 0,2mm manjeg squisha, jer sam ispod cilindra stavio 0,3mm dihtung umesto fabrickog 0,5mm, a i dizna je mozda samo za niansu tanja i eto malo vece temperature. Sredice se do leta, bitno je samo da ide bolesno :headbang: :)
--- Kraj citata ---
koliki je squish?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju