Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

.::Peugeot Vivacity Project::.

<< < (59/91) > >>

gagi racer:
Kada sam znao :-)znaci znao sam rade da ces ga prebacivati na lc :-)znao sam :-)extra :-) koji je ono sada kit na njemu :-)znas da ce ici puno, puno bolje kada bude lc :-)

radomir.g:
Prekosutra update  :headbang: :happy3:

radomir.g:

Kao sto se vidi nabavio sam sve sto je bilo potrebno za preradu na LC.. Hladnjak od SF-a zajedno sa posudom i svim potrebnim crevima, vodenu pumpu, nosace, srafove sa gumicama za pokretanje vodene..
Ali na zalost radost je malo trajala. Posle 3 sata pokusavanja i kombinovanja hladnjak jednostavno nigde ne moze da stane!
Gore nema sanse nikako da stane ako ostavim zmigavce i far, posto ispod maske ima toliko malo mesta da kad stavih hladnjak prednjoj masci fali 2 cm da bi prisla do kraja.
Iza zadnjeg tocka ima mesta i sve lepo moze da se uklopi ali opet ni to ne bi funkcionisalo posto ne mogu okretati volan do kraja jer vile udaraju u hladnjak.. Tako da bi ugao skretanja bio ogranicen na svega 45-ak stepeni levo-desno..

Steta, bas sam se ponadao da ce ovo lepo funkcionisati :(
Verovatno cu na kraju ipak morati ostati na vazdusnom hladjenju..

walkay:
Probaj nabaviti manji hladnjak od drugog skutera mozda ti pase! Aerox ili NRG...  :icon_scratch:

radomir.g:
Moracu nema druge jbg.. Bilo bi dobro kad bi se neko hteo menjati da mu dam ovaj od Sf-a a on meni od Roxa.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju