Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
.::Peugeot Vivacity Project::.
MazdaMurairotor:
jako ljep i uredan cvajo
sqt_driver:
hm, malo kasnim s komentarom na ovaj projekt ali tek sad sam ga vidio. jest da je dosta slika nestalo, ali vidio sam onih par videa i moram rec da je to nacin na koji ja volim radit nesto. sve uredno, cisto, neizgrebano. skuter je u odlicnom stanju a vidim da ide predobro. bas kao sto su rekli vec, nista pretjerano a i vise nego dovoljno. odlican posao... :icon_thumright:
aprilia area 51:
frend je imo na vivi stage 6 racing kit i stage 6 auspuh i iso je i sto jako dobro...i sad je uzeo komplet lc masinu pegeotovu od sf-a i ima ginaelli extra mhr replicu multivar duzi prenos itd i hladnjak od sf-a je stavio dolje i motor ide doslovno duplo bolje nego sto je iso dok je bio ac...
radomir.g:
--- Citat: aprilia area 51 - 18 Listopad, 2010, 10:05:42 ---frend je imo na vivi stage 6 racing kit i stage 6 auspuh i iso je i sto jako dobro...i sad je uzeo komplet lc masinu pegeotovu od sf-a i ima ginaelli extra mhr replicu multivar duzi prenos itd i hladnjak od sf-a je stavio dolje i motor ide doslovno duplo bolje nego sto je iso dok je bio ac...
--- Kraj citata ---
Ne postoji S6 Racing AC za Pezo vertikal :icon_thumright:
LukyGS:
Najaci peugeot zracnjak na forumu izuzetan trud jer treba truda oko peugeota jer je to posebna vrsta!. :icon_thumright: :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju