Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
.::Peugeot Vivacity Project::.
Drnda:
za uljnu, evo jedan savjet .. znaci kada je cyl gore na skutu, skines uljnu da samo stoji u bloku bolcna od uljne sa zupcanikom, i zakurblas lagano rukom, znaci da kompresija lagano izbaci vanka, izbaci se mozda 1 cm, i onda sa klijestima ili bilo cime uhvatis i izvuces, cep ide istih dimenzija, samo kraci za zupce, iako ta osovina je na pocetku 2 cm u promjeru na samome vrhu, a dole je tanka totalno, a ja sam je tu ostavio deblju prema bloku, tako da mi je kompresija malo veca... i sve radi ok, cak sam jedan cep prodao dgcegu i jos jedan viska imam.. meni je cak malo povecalo tvrdocu kurble..
aprilia area 51:
jbt palim se kad vidim ovako kad se sve novo stavlja... :toothy9:
st up je super...a yasunko mi je ono fensy... :toothy12:
sretno s projektom.........
radomir.g:
--- Citat: Drnda-1 - 20 Srpanj, 2010, 11:23:14 ---za uljnu, evo jedan savjet .. znaci kada je cyl gore na skutu, skines uljnu da samo stoji u bloku bolcna od uljne sa zupcanikom, i zakurblas lagano rukom, znaci da kompresija lagano izbaci vanka, izbaci se mozda 1 cm, i onda sa klijestima ili bilo cime uhvatis i izvuces, cep ide istih dimenzija, samo kraci za zupce, iako ta osovina je na pocetku 2 cm u promjeru na samome vrhu, a dole je tanka totalno, a ja sam je tu ostavio deblju prema bloku, tako da mi je kompresija malo veca... i sve radi ok, cak sam jedan cep prodao dgcegu i jos jedan viska imam.. meni je cak malo povecalo tvrdocu kurble..
--- Kraj citata ---
E vidis probao sam i kurblati pa da radilica preko zuba izbaci zupcanik napolje ako neuspesno.. A kompresija ga nije mogla izbaciti posto sam pre toga vec skinuo cilindar. Nema veze nadam se da ce i ovako biti dobro, posto jos dodatno dodajem ulje u rezervoar.
radomir.g:
--- Citat: ivanm - 20 Srpanj, 2010, 08:43:31 ---zanimljiv je taj kit, jedna karika, alu... koliko ks ima to? jer yasuni R nema snage iznad 10000 okr max...
inače respect, takav spuh sam i ja imao..
--- Kraj citata ---
Kit je isti kao Stage 6 Sport Pro. U stvari to je taj isti kit samo sa drugim nazivom..
Znaci u rangu kao Malossi MHR Replica odnosno nekih 10-ak KS.
Ivan_drifter:
i kolko je sad konacna prije uz slabiji set up je bila 105 ako se nevaram sad mora nekih 115 -120...aj ako ima kakav video di je i konacna brzina......inace samo napred......
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju