Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
.::Peugeot Vivacity Project::.
Ivan_drifter:
--- Citat: radomir.g - 18 Veljača, 2010, 14:10:24 --- :toothy9: :toothy9: :toothy9:
Ocu kad izvadim akumulator... :)
--- Kraj citata ---
lol...neka samo ti znas istinu hahahah
radomir.g:
Evo danas pala test voznja sa novim gumama i prenosom.. Gume su odlicne, bas lepo drze u krivini.
Sa pola gasa ide 90 bez problema, krajnja nekih 107-108 km/h po satu, nestalo mi puta vise :), ali ide jako lepo, da sam ga drzao jos par sekundi dosao bi do 110 sigurno..
Kompresija 8,2 bara, squish iznosi tacno 2mm. Jel bi to valjalo malo smanjiti? :happy8:
speedfight 2:
heh svaka cast radomire skuter je stvarno da ostavlja bez daha nego de mi reci dali si osjetio veliku razliku nakon stavljanja stage 6 usisa ili i nisi bas???
radomir.g:
Pa ne znam sad vise ni sam, posto sam sad preko zime menjao karburator, stavio Malossi E5 filter, menjao primar itd.. Uglavnom oseti se da ide bolje nego pre, e sad da li je do otvorenijeg filtera (veca dizna) ili do usisa ne znam stvarno :)
Bio je i mali race danas.. Sa pola gasa oderem naturpijanog Sprint Fantoma 50cc, vrti na krajnjoj do 11200 obrtaja.. Ma ide Vivacity sasvim zadovoljavajuce :glasses9: :)
Drnda:
uh, squish je ogroman... ali posto je ac, znas da ga ne smijes previse spustati.. ja bi to dotjerao na 1,2mm
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju