Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Super projekat, svaka čast! sjajan popis delova...Baš me interesuje kako će raditi sa MHR team auspuhom, uglavnom svi roost piče na team2 cil..Jel sve plastike idu na scoot? i jel ste i plastikama dali neke boje?
što se tiče plastika sve plastike će bit na skuteru pofarbane u kombinaciji žuto sa bijelim bez neonki radia i ostalih pi*darija.. trenutno radim na plastikama pa ce vjerojatno danas jos slika bit na forumu vjerojatno predvečer... ima još jako puno posla al nema veze tak i tak je sada uskoro zima pa ce se radit sporije ali detaljnije i pedantnije... nadam se iskreno da ce vam se motor sviđati...
napravi ga kako se tebi sviđa,to je najbitnije,nemoj gledati oce li se sviđati nama,i to je vazno,ali bitno da si ti zadovoljan...jer ako budes slusao nas sa spikama ne valja ti boja,mijenjaj spuh,ovo ono...onda ti nece ispasti dobro jer je svakom ukus razlicit
hvala vam na komentarima i ljepim zeljama za uspjehom... na motoru se radi nemojte mislit da je to sve umrlo kad sve poslikam kad dođu djelovi s plastifikacije i ostalo stavljam na forum...skuter ce najvjerovatnije sa svim mojim idejama i ostalim bit gotov na proljece mozda malo prije... nadam se da ce to bit tako... jer jos novaca treba ulozit i narucit neke djelove kao sto su blatobrat undertail i ostale gluposti... o svemu cete biti obavjesteni i nadam se da ce vam se svidjeti... hvala jos jednom na komentarima