Općenito > Generalno o skuterima
koji novi skut kupit....
R@kija:
odi u ducan..sjedi an aeroxa,na nrg,na runner,na srku...
nrg,srka,runner imaju iste masine.. rox ima minareli..
koji god uzmes neces fulat..
reci frendu nek ide u ducan i nek uzme onaj koji mu se najvise svida i koji mu je najbolji
dhorvat:
--- Citat: rakitje00 - 11 Rujan, 2009, 10:07:04 ---odi u ducan..sjedi an aeroxa,na nrg,na runner,na srku...
--- Kraj citata ---
Eto, to je najpametnije. Koji te se najviše dojmi, njega uzmi.
U najuži izbor ja bi stavio SR50, Aerox i Derbi GP1 Open, tri po meni najbolja skutera 50ccm trenutno na tržištu. Ako možeš probaj sjest na Aeroxa Replicu koji ima obrtajku i plinski stražnji amortizer :icon_thumright:
Neznam za Runnera ali novi NRG mi djeluje jako jeftino. Kinezi su to krivi kako kažu :dontknow:
marko.p:
sjedni i po mogučnosti provozaj svakog pa će ti sve bit jasno i znat češ šta trebaš kupit, tak sam ja napravio
Bidalot_C30:
od tri talijana ja bi uzea nrg-a jer je najlaksi i nesto sitno jaci od runnera i sr-a,ima neka razlika u kanalima...a ima i aerox koji je mozda i kvalitetnije nego ova tri,ali je neudoban kako kazu...ali moj izbor ti je nrg power
3alfa3:
--- Citat: Bidalot_C30 - 11 Rujan, 2009, 12:21:13 ---od tri talijana ja bi uzea nrg-a jer je najlaksi i nesto sitno jaci od runnera i sr-a,ima neka razlika u kanalima...a ima i aerox koji je mozda i kvalitetnije nego ova tri,ali je neudoban kako kazu...ali moj izbor ti je nrg power
--- Kraj citata ---
Od kud ti taj podatak?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju