Općenito > Generalno o skuterima
koji novi skut kupit....
nrg extreme:
runner Cijena: 19.447,00 kn
nrg Cijena: 18.527,00 kn
sr 50 Cijena: 18.585,00 kn
:toothy9: :toothy9: :toothy9:
koliko znam svi imaju iste mašine,kočnice itd.čisto sumnjam da je aprilia puno kvalitetnija.
ali ako imaš kakvih inf prosvijetli nas. :binkybaby:
VoRdA_NRG_MC3:
--- Citat: Chupsy - 10 Rujan, 2009, 22:31:53 ---isto tako novi nrg i runner koštaju skoro 21 tisuću kn, a aprilia 18 i nešto sitno, i još ako naletite na model 2008 mislim da je definitivno najbolji skuter u klasi
a da ne velim da su i runner i nrg kompletno kinesko smeće do zadnjeg šarafa
--- Kraj citata ---
mozda ovi novi modeli.. ja sa svojim nikad nisam imao problema i zadovoljan sam s njim..
domagoy 46:
aeroxa definitivno...moje mišljenje :icon_thumright:
nrg extreme:
a šta se danas ne proizvodi u kini. ???
uostalom to su kvalitetnije plastike,koliko u usporedbi sa starijim modelima u to ne ulazim. :jerk:
koji god da kupi za 20 somova trebo bi ga poslužit dobro a mislim da su kvalitetom svi tu negdje.
uglavnom biraš koji ti je ljepši. :laughing7:
Antares:
Ja sam bio u istoj dilemi.
Derbi sam prvi otpisao jer mi je jednostavno presportski i mozda preagresivno izgleda da bi ga koristio kao prdilicu od 50ccm. Zatim sam sjeo na runner, nrg i sr50 i prevagnuo je runner jer mi je jednostavno bio najudobniji i najveći. Za aeroxa sam već prije čuo da je neudoban za nekog višeg od 1.80.
Visok sam oko 1.85 i imao sam tad oko 90kg.
Ugl. ono što želim reći je da odluku donese ovisno o tome koji mu je najljepši i najugodniji jer po performansama je to sve isto.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju