Tehnički kutak > Styling skutera

Farbanje rame

<< < (8/9) > >>

CoK:
Hahahahahahahahahaha

Znate razliku pjeskarenja/plastificiranja i spreja?

Ne znam di radite al ja sam plastificiranje i pjeskarenje rame platio 800kn, ne kazem da nema jeftinije ali kazem da to nema smisla radit ako ne slazes "projekt".

Poggiali:
je Cok, ima i neki koji prek 1000 kn traze i sad dal sam 3000za skuter nemasanse daplatim tolkozafarbanje neceg kaj niko ziv nebude vidio, a meni je najbitnije da zaustavim dalje hrdjanje... i opet i tvornica da pofarba eto prohrdjalo bude, a sad svejedno mi je jel bum ja napravil da farbam svakih 5 godina ili da je super savrseno i da traje 10 godina, nije tolko vredno razlike...

Na kraju sam se odluzcil za anti korozin i crni hamerite posto imam doma... eto da ne velite da sam sprejem :P   :hippy2: peace

ivano_007:
Ja sam se na jednoj rami zaj#b$ šta je imala nekoliko točkica hrđe pa sam je išmirglao cilu i piturao običnom bojom. Tek sam onda shvatia da sam zapravo zas#ao stvari jer tvornica je ipak tvornica... Iz tog razloga sam ti napisao ono, a i vidim da se dosta njih slaže s menom.

Il delaj kak treba il ne delaj :icon_thumright:

edelinski4:
Tako je... A jos i plastike su gore pa nitko niti ne vidi na rami to, a i nece ti istruniti rama da se raspadne. To sto bude par tockica to je normalno sasvim, a mozes uzeti ako bas toliko guras sprej malo te tockice ismirglat i sprejem to prefarbat hahahaha ali bolje nemoj nista ramu dirati kak je da je... komotno te tockice malo ismirglat i sa necim zastititi ali cijelu ramu nema smisla...

Tomi_ZG:
Ne treba šmirglat,to se sredi antikorozinom i kad se on posuši te točkice popikat crnim korektorom

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju