Tehnički kutak > Styling skutera
Farbanje rame
montis:
Bolje bi bilo da se sama prostorija grije tako da dobiva toplinu ali nije direkna kao sa fenom. To odluči sam dali budeš tako ja ne bih tako napravijo
aragonY:
Zagriješ površinu koju ćeš sprejati, dobro zagriješ sprej i pređeš sloj. Onda ako želiš ubrzati sušenje zbog hladne prostorije uzmeš fen i griješ površinu koju si sprejao.. naravno ne trebaš predugo grijati na jednom mjestu da ne bi nabubrilo i dobiješ prištiće na boji. Isprobano x puta, funkcionira :icon_thumright:
Tomi_ZG:
--- Citat: Poggiali - 31 Prosinac, 2017, 23:31:26 ---Dizem prastaru temu, da ne otvaram novu...
Uglavnom mene zanima neki dobar sprej, netreba mi nis bolje jer je rama ok, nije ni hrdjava, vec bi samo pojacao boju na ovoj, posto sam sve poskidao sa skutera, pa mi je prilika...
--- Kraj citata ---
Čovječe ti imaš fetiš na kreč,sve živo bi prefarbao :laughing7:
Ja ti garantiram da ćeš sa sprejem samo sve usrat jer su rame tvornički jako kvalitetno pofarbane i od spreja na rami više štete nego koristi,ak si već zapeo onda je daj pjeskarit i plastificirat
--- Citat: Poggiali - 01 Siječanj, 2018, 17:59:05 ---ja svako tolko skinem plastike pa predjem wdom ramu ...
--- Kraj citata ---
Reci da se zajebavaš,ovo je gore nego onaj lika s foruma kaj je imao pežu na kojem je skidao plastike da ih OPERE IZNUTRA :toothy12:
Uz to kaj dobiješ s time,masnu,ljepljivu,napacanu ramu na koju se još više prima zmazanoća i prašina
Kaj se tiče bitumena za zaštitu podvozja,on ti je uvijek malo gnjecav
Poggiali:
Nemam komentara :P
Kak sam sad 100 % sve poskidao sa rame, naso sam par tockica hrdje, mislil sam to cetkom ocistit i antikorozinom preci, pa onda prefarbati... ali cekam da ozdravim... mislim od temperature :P
edelinski4:
Kakvi sprejevi i te gluposti. Uzmi i odradi posao kak treba ili bolje nemoj. Sa sprejom ces farbati svakih par mj ak hoces da ti bude to ok, a i imat ces problema sa skidanjem starog sloja boje jer to je uzas. Ostat ce ti svaki trag sto god da ti dotakne ramu. Ostaju otisci svega pa i prstiju. Da je to dobro svi bi farbali sprejevima. Jednom sam farbao i vise nikada kad je trebalo skinuti boju od spreja namucio sam jer mi odmah napuni smirgl papir i nis nemos tak da sam otisao u praonu i sa miniwash-em su mi skinuli tu boju. :icon_biggrin: Evo i sada na ovom crossu sto sam kupio netko je farbao plastike isto na taj nacin dok sam ga prao danas pola boje sam skinuo ali mi je i drago jer ide na farbanje pa cu manje se muciti sa pripremama.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju