Tehnički kutak > Tuning skutera
Pocelo generalno sredjivanje trkaca od 180ccm
Nikon:
stavit ce prednnji spojler od formule da mu se n dize predni kraj :icon_biggrin:
ivanm:
--- Citat: Mr J - 25 Svibanj, 2007, 08:45:44 ---bit ce daleko od najboljeg jer ga mislim koristiti svakodnevno... Dakle bitna mi je idrzljivost sa malo boljim performansama... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
to je i moja filozofija, osrednji set up, da se možeš mirno vozit s tim, a ne da svaki drugi dan šarafiš po motoru..
Dino:
I koliko te sve to koštalo ???
Mr J:
--- Citat: Dino - 25 Svibanj, 2007, 11:52:00 ---I koliko te sve to koštalo ???
--- Kraj citata ---
Dosta...
RAdilica 1156,00
Lezajevi i semerinzi oko 350,00
Karike 140,00
Red Spoonge oko 30,00
Vodena pumpa oko 180,00
Dizna 100 12,00
opruge kvacila + bijela opruga oko 250,00
rolice + klizaci + kalota + vanjska polutka oko 400,00
zvono + dihtunzi + termo osjetnik oko 400,00
Ruke = 0,00 kn!
Mr J:
--- Citat: Punisher - 25 Svibanj, 2007, 09:48:36 ---Mislim da si malo skroman... :icon_tongue: 180-ka sama po sebi ima hebeno ubrzanje, još sad s tvojim ručnim doradama će letiti... hmm... jesi možda razmišljao da staviš spojlere - što će te držati na cesti :laughing7: :laughing7: :laughing7: :toothy3: :toothy3:
--- Kraj citata ---
Mislim da sam realan, kada sam vidio kakvih sve SP-ova ima pao sam na guz**...
Ima ljudi kojima je to jedina zanimacija u zivotu i koji su toliko zaljubljeni u tuning da ih zene ostavljaju radi toga, i njihove makine su vrhunske...
Vidio sam SP-a koji do 100km/h drzi GSXR-a...
To je preskupo i neisplativo...
Kao sto sam napomenuo i prije, sljedece sezone dolazi jaca pila, br.1. je bio kawa rn6, ali sada ozbiljno razmisljam i o maxi skuteru tipa nexus 500 i slicno...
Samo da se pocne raditi u 10. mjesecu i bit ce svega... :icon_thumright:
SP sluzi za svakodnevnicu i nesto je jaci od serijale... moja procjena oko 25KS, bas kao fico 750 :laughing7: :laughing7: :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju