Tehnički kutak > Tuning skutera

Pocelo generalno sredjivanje trkaca od 180ccm

<< < (3/12) > >>

Nikon:
stavit ce prednnji spojler od formule da mu se n dize predni kraj  :icon_biggrin:

ivanm:

--- Citat: Mr J - 25 Svibanj, 2007, 08:45:44 ---bit ce daleko od najboljeg jer ga mislim koristiti svakodnevno... Dakle bitna mi je idrzljivost sa malo boljim performansama...  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
to je i moja filozofija, osrednji set up, da se možeš mirno vozit s tim, a ne da svaki drugi dan šarafiš po motoru..

Dino:
I koliko te sve to koštalo ???

Mr J:

--- Citat: Dino - 25 Svibanj, 2007, 11:52:00 ---I koliko te sve to koštalo ???

--- Kraj citata ---

Dosta...

RAdilica 1156,00
Lezajevi i semerinzi oko 350,00
Karike 140,00
Red Spoonge oko 30,00
Vodena pumpa oko 180,00
Dizna 100 12,00
opruge kvacila + bijela opruga oko 250,00
rolice + klizaci + kalota + vanjska polutka oko 400,00
zvono + dihtunzi + termo osjetnik oko 400,00

Ruke = 0,00 kn!

Mr J:

--- Citat: Punisher - 25 Svibanj, 2007, 09:48:36 ---Mislim da si malo skroman...  :icon_tongue: 180-ka sama po sebi ima hebeno ubrzanje, još sad s tvojim ručnim doradama će letiti... hmm... jesi možda razmišljao da staviš spojlere - što će te držati na cesti  :laughing7: :laughing7: :laughing7:  :toothy3: :toothy3:

--- Kraj citata ---

Mislim da sam realan, kada sam vidio kakvih sve SP-ova ima pao sam na guz**...

Ima ljudi kojima je to jedina zanimacija u zivotu i koji su toliko zaljubljeni u tuning da ih zene ostavljaju radi toga, i njihove makine su vrhunske...

Vidio sam SP-a koji do 100km/h drzi GSXR-a...

To je preskupo i neisplativo...

Kao sto sam napomenuo i prije, sljedece sezone dolazi jaca pila, br.1. je bio kawa rn6, ali sada ozbiljno razmisljam i o maxi skuteru tipa nexus 500 i slicno...

Samo da se pocne raditi u 10. mjesecu i bit ce svega...  :icon_thumright:

SP sluzi za svakodnevnicu i nesto je jaci od serijale... moja procjena oko 25KS, bas kao fico 750    :laughing7: :laughing7: :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju